ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αρέσει ο Αμπντούν (video)

Αρέσει ο Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντουν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καβάλα και συνεχίζει να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού. Δείτε τα βίντεο.
Ο Αλγερινός Τζαμέλ Αμπντούν έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Καβάλας στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague και μοιραία έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.
Οι "ερυθρόλευκοι" εδώ και αρκετό καιρό έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον Βορειοαφρικανό εξτρέμ και είχαν την ευκαιρία να "τσεκάρουν" από κοντά τον Αλγερινό ακραίο μέσο στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής (3/4) με την Καβάλα, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Παρά την άνετη επικράτηση των ερυθρολεύκων (3-1), ο Αμπντούν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες των "Αργοναυτών", επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές συστάσεις που τον ακολουθούν.

 Έξοχος ντριμπλέρ, έχοντας χαρίσει πολλές "μαγικές" στιγμές στο ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς έχει την ικανότητα να "ζαλίζει" τους αντίπαλους αμυντικούς με τις ατομικές του ενέργειες. Μπορεί να παίξει άνετα και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, είτε δεξιά, είτε αριστερά, αν και δεξιοπόδαρος, ενώ η άψογη τεχνική κατάρτιση που τον χαρακτηρίζει, η ταχύτητα, η γρηγοράδα του με την μπάλα στα πόδια και η "εκρηκτικότητά" που διαθέτει στις κινήσεις του, τού επιτρέπουν να παίζει με πρόσωπο πάνω στη γραμμή, περνώντας σαν σταματημένους τους "προσωπικούς φρουρούς" του.

Δείτε τις ντρίμπλες του Αμπντούν:


 
Ο 25χρονος (14/2/86) χαφ- εξτρέμ έχει 26 συμμετοχές κατά τη φετινή περίοδο με τη φανέλα της Καβάλας. Έχει σκοράρει 3 φορές, από τις οποίες οι δύο είναι εναντίον του Παναθηναϊκού (το ένα με άψογη εκτέλεση πέναλτι που εξέθεσε τον Αλέξη Τζόρβα), ενώ έχει τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του με 6 ασίστ.

Δείτε τον Αμπντούν με τον Παναθηναϊκό:


 
Έχει χριστεί 11 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, ενώ δεν πιάνει θέση ξένου, αφού διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, έχοντας αγωνιστεί και στις "μικρές" εθνικές της Γαλλίας. Ο Αλγερινός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον "τρομοκράτη" του Ολυμπιακού και συμπατριώτη του, Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ επανειλημμένως έχει αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τον Πρωταθλητή Ελλάδος. Μάλιστα, σε φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Αμπντούν είχε απαντήσει πως θα προτιμούσε τον πειραϊκό σύλλογο.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να καλυφθούν και οι απαιτήσεις της Καβάλας, καθώς ο Βορειοαφρικανός μέσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Σταύρου Ψωμιάδη μέχρι το 2013 και δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει έτσι απλά, αφού αποτελεί το "αστέρι" της. Να τονίσουμε πως ο πρόεδρος της Καβάλας έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του Τζαμέλ Αμπντούν από την Ναντ, με την γαλλική ομάδα να συνεχίζει να διατηρεί ένα ποσοστό.

Για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τόσο από το γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και από το γερμανικό, ενώ υπενθυμίζεται πως η Καβάλα είχε απορρίψει πρόταση 1.500.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, από ευρωπαϊκό σύλλογο, θεωρώντας λίγα τα χρήματα για την αξία του Τζαμέλ Αμπντούν. Άραγε η πειραϊκή ΠΑΕ θα δώσει περισσότερα χρήματα για παίκτη από την Superleague; Αυτό θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου