ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι (VIDEO)

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

05/04/2011

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης  η σύσκεψη, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11/4 (17:15, Sport+) στου Ρέντη και συμφωνήθηκε πως θα γίνει στο ίδιο πλαίσιο με αυτό που είχε εφαρμοστεί και στον αγώνα του Μετς την Καθαρά Δευτέρα.

Η είσοδος των θεατών (μέγιστος αριθμών 900) θα επιτρέπεται στους εξής:

1) Μαθητές δημοτικού που θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα, συνοδεία υπεύθυνου δάσκαλου με ονομαστική λίστα, μετά από έγκριση της Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

2) Αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με επίδειξη του αθλητικού τους δελτίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας μετά από αίτηση στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης.

3) Αθλητές όλων των αθλημάτων και όλων των ηλικιών του γηπεδούχου σωματείου με αποστολή σχετικής λίστας του σωματείου στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

4) Αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ μετά από αποστολή ονομαστικής λίστας από το γηπεδούχο σωματείο προς την Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

5) Προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

6) Διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

7) Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη ειδικής ταυτότητας της Ε.Ο.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

8) Μέλη Δ.Σ. των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

9) Μέλη Δ.Σ. Σωματείων βόλεϊ με επίδειξη γνήσιου αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

10) Χορηγοί του γηπεδούχου σωματείου (μέχρι 20 συνολικά άτομα) που θα καθίσουν υποχρεωτικά στον χώρο των VIP.

11) Δημοσιογράφοι με επίδειξη ταυτότητας ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή βεβαίωση εργοδότη με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου και αποστολή σχετικής λίστας στην Ε.Ο.ΠΕ. για έκδοση διαπιστεύσεων.

12) Ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες.
 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ .....ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου