ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ανανεώνουν Τοροσίδης και Αβραάμ


Ανανεώνουν Τοροσίδης και Αβραάμ

5 Απριλίου, 2011

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΤο  Ελληνικό στοιχείο στο ερυθρόλευκο ρόστερ θέλει να δυναμώσει η διοίκηση και αυτό που σκοπεύει να κάνει πρώτα είναι να «δέσει» στο μεγάλο λιμάνι δύο από τους καλύτερους της παίκτες.
Ο λόγος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη, για τους οποίους η ΠΑΕ εκφράζει την διάθεση να κάνει πρόωρη ανανέωση στα συμβόλαια τους.
Το συμβόλαιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχει 4ης διάρκεια, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012, καθώς οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από τον Άρη το 2008, ξοδεύοντας 2.500.000 ευρώ. Ο διεθνής στόπερ αποτελεί τον στυλοβάτη της ερυθρόλευκης άμυνας τα τελευταία χρόνια. Ήδη, ομάδες από το εξωτερικό, όπως η Βέρντερ Βρέμης, ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, αλλά εκείνος θέλει, μόνο, Ολυμπιακό.
Όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, ο ποδοσφαιριστής στις 18 Μαίου του 2009, είχε ανανεώσει επίσημα το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός έως και τον Ιούνη του 2013, μπαίνοντας σχετική ρήτρα αποδέσμευσης για όποια ομάδα ενδιαφερθεί από το εξωτερικό ύψους 7.000.000 ευρώ.
Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μπάγερν Μονάχου, τον έχουν στην μεταγραφική τους λίστα, αλλά ακόμη επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει στα γραφεία της Πλ. Αλεξάνδρας.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου