ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η μπάλα στον Πρίντεζη

Η μπάλα στον Πρίντεζη

Η Μάλαγα δεν αλλάζει στάση και πλέον η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, εξαρτάται αποκλειστικά από τον παίκτη, εκτός κι αν λογικευτούν οι Ισπανοί άμεσα.

Οι πράσινοι επιμένουν να ζητούν από τον Πρίντεζη να παραιτηθεί από τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, ο οποίος προβλέπει αποδοχές 1.200.000 ευρώ, προκειμένου να του επιτρέψουν να συνεχίσει με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν σκοπεύουν να... πληρώσουν τα σπασμένα και πλέον θα πρέπει ο Πρίντεζης να βρει μία λύση αν θέλει να γίνει και πάλι κάτοικος Πειραιά.

Σε δηλώσεις του ο ατζέντης του παίκτη Γιώργος Δημητρόπουλος, στη "La Opinion" δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την στάση της Μάλαγας. "Η Ουνικάχα μού είχε ζητήσει εδώ και τρεις μήνες να βρω ομάδα για τον Γιώργο. Και βρήκα ομάδα, μάλιστα τον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο σύλλογο.

Μιλούσαμε από το Σάββατο και την Τρίτη βρήκαμε μία λύση, όμως την τελευταία στιγμή η διοίκηση της Μάλαγα άλλαξε στάση. Στους δύο μήνες που θα ερχόταν ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό, θα έπαιζε μέχρι και επτά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο για να μπορούσε να τον πάρει μία ομάδα και να μοιραστεί το συμβόλαιό του για την επόμενη περίοδο"

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου