ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πάμε να τους τελειώσουμε



Πάμε να τους τελειώσουμε
8/4/2011
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ…Την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το δεύτερο παιχνίδι, έχει ο Ολυμπιακός, που το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) αντιμετωπίζει στην Γλυφάδα τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καλμαζίδη, μετά το (νέο) επικό 3-2 του πρώτου αγώνα του Ρέντη, έχει κάνει το 1-0 και παράλληλα το πρώτο βήμα για την παρουσία του, για ακόμα μία χρονιά, στον μεγάλο τελικό, καθώς χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση. Η πρώτη, από τις δύο ευκαιρίες του Θρύλου, έρχεται το Σάββατο. Ο Ολυμπιακός, μετά τις δύο σερί νίκες μέσα σε μία εβδομάδα, έχει σοκάρει τους «πράσινους», κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί, ώστε να φτάσει στην 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στο «τριφύλλι» και σημαντικότερη καθώς θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος, αφήνοντας τους «πράσινους… στον μικρό τελικό ξανά…
Στον αγωνιστικό τομέα του ντέρμπι του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης, καθώς ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, έχοντας όλους τους παίκτες του στην διάθεση του.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου