Δεν υπήρχε περίπτωση να «κλείσει» το κλειστό του Ρέντη από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Η συμπεριφορά του κόσμου του Θρύλου ήταν άψογη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και οποιαδήποτε απόφαση πέραν της παρατήρησης θα ήταν σκάνδαλο.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κληθεί εκ νέου από την αθλητική δικαιοσύνη για να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό με τον πελάτη αλλά και υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθεί και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ηρακλή στην Ορεστιάδα.

Πάντως, αν ο Θρύλος στους τελικούς με τον Ηρακλή στερηθεί έστω και σε ένα παιχνίδι τη συμπαράσταση του ΥΠΕΡΟΧΟΥ κόσμου του, θα μιλάμε για ένα σκάνδαλο ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Γιατί αυτός ο τίτλος δεν χάνεται με τίποτα, το ξέρει όλος ο κόσμος, καιρός να το καταλάβουν και οι «άλλοι» και να σταματήσουν να καλούν τον Ολυμπιακό σε απολογία για το οτιδήποτε. Αν έχει παράπονο κανένας παίκτης του Ηρακλή ή του ΠΑΟ ή ακόμα και διαιτητής από κακή συμπεριφορά των οπαδών του Θρύλου ας το πει. Και να μην καλείται η ομάδα σε απολογία κάθε τρείς και λίγο γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να νομίσουμε οτι υπάρχουν κάποιοι που δεν γουστάρουν το Θρύλο και είναι εμπαθείς με αυτήν την ομάδα. Τι να κάνουμε… Εμείς φταίμε που είμαστε καλύτεροι;

Υ.Γ.1 Σεβαστείτε μια ομάδα που είναι κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό

Υ.Γ.2 Σεβαστείτε τον κόπο και τον ιδρώτα αυτών των παιδιών (εντός και εκτός εισαγωγικών), τα οποία αγωνίζονται όλη τη χρονιά απλήρωτοι, χωρίς πετρέλαιο στο Ρέντη και μερικοί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά ούτε στις βασικές τους ανάγκες.

Υ.Γ.3 Σεβαστείτε τον κόσμο του Θρύλου που είναι ο μοναδικός που στηρίζει το άθλημα (άντε και αυτοί του Ηρακλή) και μην τον διώχνετε από το γήπεδο.

Υ.Γ.4 Σεβαστείτε έστω και για μία φορά τον «δαφνοστεφανομένο» και κάντε μας να πιστέψουμε (έστω και για λίγο) ότι υπάρχει ίση αντιμετώπιση προς όλους.