ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Θρύλος συνέτριψε 60-90 το Περιστέρι

Ο Θρύλος συνέτριψε 60-90 το Περιστέρι

ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ


7 Απριλίου, 2011

Χωρίς δυσκολία, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από «Ανδρέας Παπανδρέου», συντρίβοντας με σκορ 90-60 το Περιστερί σε εξ΄αναβολής ματς για την 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έστησαν ένα μικρό πάρτι έξω απο τα 6.75 και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τους Τεόντοσιτς και τον Γκόρντον στην 5αδα, ελέω απουσίας του Σπανούλη (ίσωση) Το Περιστέρι έκανε ένα μικρό ξέσπασμα και πέρασε μπροστά στην 1η περίοδο με 15-12, αλλά ο Μπουρούσης είχαν τον έλεγχο κάτω απο το καλάθι, με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να κλείσει με σκορ 15-24 υπέρ του Θρύλου.

Στη 2η περίοδο, οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού έβρισκαν στόχο στα μακρινά σουτ και το ημίχρονο έληξε με σκορ 36-46, αφού η ομαδα έβρισκε πλέον διεξόδους στο σκοράρισμα.
Οι Έρτσεγκ και Τεόντοσιτς «πυροβολούσαν» αλλά και οι ψηλοί σκοράραν και είχαν τον έλεγχο των ριμπάουντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει στο +19 για το Θρύλο (49-68) στο τέλος της 3ης της περιόδου.

Η τέταρτη περιόδος δεν αντέχει σε κριτική. Τα σουτ έμπαιναν απο παντού και οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τις απαντησεις, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 60-90.

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Παναγιώτου, Μαλανδρής

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 36-46, 49-68, 60-90

Περιστέρι (Αργύρης Πεδουλάκης): Σκοτ, Πέτρουλας, Ψαρόπουλος, Μάντζαρης Α, Μάντζαρης, Β, Μαρίνος, Λίτσος, Μαρούγκας, Παπανικολάου, Γούτγουορντ, Βρκιτς, Λούμπι, Πρέκας, Μόντσικ.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Γκόρντον, Τεόντοσιτς, Κατσίβελης, Κέσελ, Χαλπερίν, Μαυροκεφαλίδης, Μπουρούσης, Νεστέροβιτς, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Ερτσεγκ।

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου