ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Με 29 παίκτες στο Ζέεφελντ

Με 29 παίκτες στο Ζέεφελντ

8 Ιουλίου, 2011 
ΠΡΩΤΗΜε 29 παίκτες θα πάει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, όπως ανακοινώσε και επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκη, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Γκαλίτσιο, Γκρμπιτς, Χολέμπα, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτη, Μαρκάνο, Μέγιερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτη, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδη, Βαλεριάνο, Ν. Παπαδόπουλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να αναχωρήσουν για την Αυστρία αύριο το πρωί από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Να σημειωθεί όμως πως οι Φετφατζίδης, Μανιάτης θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα απευθείας στο Ζέεφελντ την προσεχή Δευτέρα, ενώ οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ στις 14 του μήνα ημέρα Πέμπτη.
Εκτός έμειναν όσοι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρόκειται για τους: Βασιλόγιαννη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Κατσικογιάννη, Μήτρογλου, Επστάιν, Ντέρμπισάιρ, Νέμεθ, Λεάντρο, Βάντερσον, Νέμεθ, Ποτουρίδη (λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων), Μονιάκη, Σταμόγιαννο.
Οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην Αθήνα θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα στις 09:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Κ20 Σίνισα Γκόγκιτς, του γυμναστή Αλεξ Κάσερες, καθώς και με την υποστήριξη από το μέλος της ιατρικής ομάδας, φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Περιμένη και τον φροντιστή Πέτρο Ρηγούτσο.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου