ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Στο προσκήνιο ξανά ο Γέστε

Στο προσκήνιο ξανά ο Γέστε 

07/07/2011


Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό επιστρέφει η περίπτωση του Φραν Γέστε.  Ο Βάσκος άσος προτάθηκε εκ νέου στον Θρύλο από τον ατζέντη του Ινιάκι Ιμπάνιεθ και την περίπτωσή του εξετάζουν σοβαρά οι ερυθρόλευκοι καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις έχουν πέσει κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ, τη στιγμή που στο Κατάρ έπαιρνε γύρω στο 1,5 εκ. καθαρά.

Ο Γέστε είναι ένας προικισμένος μεσοεπιθετικός, μπορεί να παίξει ως δεκάρι αλλά και ως αριστερός μεσοεπιθετικός, καθώς έχει «γλυκό» αριστερό πόδι, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση  και ευχέρεια στις απευθείες εκτελέσεις, ενώ διαθέτει και ηγετικά χαρίσματα. Είναι δηλαδή παίκτες που στα καλά του δεν «μασάει» και μπορεί να πάρει όλη την ομάδα στη πλάτη του.

Αν πει το «ναι» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, η απόκτηση του 31 χρονου Βάσκου θα ολοκληρωθεί άμεσα υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1, με αυτόματη ανανέωση αν «πιάσει» 20 επίσημες συμμετοχές. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο προπονητής του Θρύλου δεσμεύθηκε  ενώπιον του προέδρου ότι η απόφασή του δεν θα αργήσει. Θα ζυγίσει τα δεδομένα για το αν ο παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο και θα κάνει την εισήγησή του...

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου