ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τα παιχνίδια του προέδρου

Τα παιχνίδια του προέδρου

08/07/2011
Ήταν δεδομένο πως η καλή εμφάνιση του Κάρλος Σάντσες στον αγώνα με την Αργεντινή για την δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, θα αποτελούσε βούτυρο στο ψωμί του προέδρου της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ, ώστε να κάνει το δικό του παιχνίδι τακτικής και να αποκτήσει το πάνω χέρι στην διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον Κολομβιανό αμυντικό μέσο, αυτή ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώ και με δεδομένο ότι ο παίκτης σε ένα 6μηνο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος την μετεγγραφή του, κάνει ακόμα πιο δελεαστική την ήδη καταθετημένη πρόταση στους Γάλλους...
Ο Ντεκουριέρ, φαίνεται όμως ότι θέλει να το ρισκάρει και να περιμένει το τέλος του Κόπα Αμέρικα, ώστε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, έτσι και αλλιώς στον Ολυμπιακό δεν περιμέναν εξελίξεις νωρίτερα, απλά ήρθαν οι δηλώσεις του στο ΦΩΣ για να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι πάνω-κάτω υποψιάζονταν ότι θα συμβεί. Δηλαδή, τον πρόεδρο της Βαλενσιέν να το παίζει... άνετος και να μην βιάζεται.
«Η εμφάνισή του ήδη προκάλεσε ενδιαφέρον. Σημαντική ομάδα από την Ισπανία μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει τι ισχύει με τον ποδοσφαιριστή Τους απάντησα ότι ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά εδώ και μία εβδομάδα η επικοινωνία έχει διακοπεί. Ο Σάντσες όμως είναι δεδομένο ότι δεν πωλείται μέχρι να τελειώσει το Copa América», τόνισε αρχικά ο Ντεκουριέρ, που είπε πως "προλάβε" ήδη να έχει κρούση από την Ισπανία.

Στο λιμάνι υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει την πρότασή τους, δεν πρόκειται να ανέβουν άλλο και αν θέλει η Βαλενσιέν να τον δώσει, τότε έχει καλώς. Σε άλλη περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις που ήδη έχει βολιδοσκοπήσει, ώστε να είναι έτοιμος να κάνει κρούση σε ενδεχόμενο να στραβώσει του 25χρονου Κολομβιανού.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου