ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ποια είναι η θέση του Θωμά Μητρόπουλου για τις αποκαλύψεις του Ντέμη Νικολαϊδη !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ποια είναι η θέση του Θωμά Μητρόπουλου για τις αποκαλύψεις του Ντέμη Νικολαϊδη !

7 Ιουλίου, 2011 
Ούτε σε καφενείο, μετά την κατάποση δώδεκα φιαλιδίων ούζου τύπου Πλωμάρι δεν θα ακουγόντουσαν τέτοιου είδους «αποκαλύψεις», πόσο μάλλον σε εκπομπή της κρατικής ΝΕΤ !
ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣΤελειωμό δεν έχουν οι πρόθυμοι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου μας, αυτοί πού πολέμησαν τη βρομιά και την σαπίλα, αντίπαλοι πάντα του νοσηρού παρασκηνίου και των ανθρώπων της παράγκας, πού καταδυνάστευσε το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν … από καμιά δεκαπενταριά χρόνια.
Τελευταίο … «απόκτημα» του εξυγιαντικού χώρου, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαϊδης. Τον οποίο θυμήθηκε ξαφνικά η κρατική τηλεόραση ( μη μου πείτε, ότι εκπλαγήκατε ) και τον βγάζει σήμερα το βράδυ να προχωρήσει σε αποκαλύψεις του στυλ … «μου είπαν, σου είπαν, τους είπαν, ότι κάποιοι πήγαν κι’ είπαν κι’ έλεγαν».
Επαναλαμβάνω, ότι οι αποκαλύψεις Ντέμη δεν θα ακουστούν σε κάποιο καφενείο της γειτονιάς σας, ή καμία ουζερί, ύστερα από την κατάποση μιάς δωδεκάδας φιαλιδίων ούζου τύπου Πλωμαρίου.
Εγιναν σε εκπομπή τηλεοπτική της ΝΕΤ, πού επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Βαξεβάνης, στενός φίλος, απ’ ό,τι έχω μάθει του γγΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή, βοήθειά μας. Όχι δηλαδή ότι υπάρχει κάποια σύνδεση με την θεματολογία της εκπομπής, αλλά απλά το αναφέρουμε, για την ιστορία, πού λένε.
Και τι είπε ο κ. Ντέμης Νικολαίδης στην εκπομπή του κ. Βαξεβάνη ; Οτι κάποτε, «πριν από αρκετά χρόνια», συναντήθηκε με πρόσωπο υψηλά ιστάμενο στην πρώτη παράγκα και αυτό το πρόσωπο του αποκάλυψε, σε συζήτηση τριών ωρών, πως στήνονταν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος !
Γιατί ο παραγκάρχης αυτός, αποφάσισε να αποκαλύψει στον Ντέμη τα μυστικά του ; Αυτό είναι ένα ερώτημα στο οποίο, όπως και σε άλλα, δεν δίδεται απάντηση.
Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο τέως πρόεδρος μιάς  ομάδας πού θεωρητικά διεκδικεί τίτλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθισε να ακούσει ένα λαμόγιο το οποίο του εκμυστηρεύτηκε πως στηνόντουσαν τα παιχνίδια και η ομάδα του δεν μπορούσε να σταυρώσει τίτλο !
Είναι σαν να κάθεται ο απατημένος να ακούει επί τρείς ώρες τον εραστή της γυναίκας του να του εξηγεί πότε και πως τον κεράτωναν, χωρίς να παίρνει χαμπάρι. Και να τα ακούει όλα αυτά ήρεμος, με τη συνοδεία ενός φραπέ,  χωρίς να εξανίσταται, χωρίς να αντιδρά και το κυριότερο, χωρίς να τα καταγγέλλει !
Αυτή την ανεξήγητα παθητική στάση πού κράτησε τότε, δεν την εξηγεί τώρα. Δεν εξηγεί, επίσης, γιατί τόσα χρόνια δεν μιλούσε, δεν κατήγγειλε, δεν παρενέβαινε στο τεκταινόμενα, προκειμένου να βοηθήσει το ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί – όπως λέει. Είπε, ότι είχε δώσει τον λόγο της τιμής του να μην αποκαλύψει το όνομα του συνομιλητή του. Σωστό αυτό, αλλά δεν είναι παράξενο ο λόγος τιμής να αφορά ΜΟΝΟ το όνομα του συνομιλητή και ΟΧΙ το περιεχόμενο της συζήτησης ;
Ο Ντέμης Νικολαϊδης, βρίσκεται τώρα σε εξαιρετικά δεινή θέση. Κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ψεύτης, αν δεν αποκαλύψει το όνομα του συνομιλητή του. Αν, πάλι, το αποκαλύψει, κινδυνεύει να φάει τις μηνύσεις και τις αγωγές της ζωής του !
Εκτός, βεβαίως, αν έχει και στοιχεία να αποδείξει αυτά πού καταγγέλλει. Αυτό όμως το θεωρώ απίθανο, διότι μετά από τόσα χρόνια τι σόϊ στοιχεία μπορεί να υπάρχουν και να στέκονται σε ένα δικαστήριο ;
Προσωπική μου άποψη, ότι ο κ. Νικολαϊδης λέει ΨΕΜΑΤΑ, προκειμένου να βρεθεί στην ποδοσφαιρική δημοσιότητα, πού τόσο καιρό έχει χάσει. Και πιστεύει, ότι με την εκπομπή του κ. Βαξεβάνη βρήκε την ευκαιρία να ξαναβγεί στο προσκήνιο, έστω και αφηγούμενος ψεύτικες ιστορίες.
Θέλησα να ρωτήσω ένα πρόσωπο το οποίο, εκείνη την εποχή και λόγω τηλεφωνικών υποκλοπών,  θεωρείτο από τους πολλούς ως ο υπ’ αριθμόν ένα της παράγκας : εννοώ φυσικά τον κ. Θωμά Μητρόπουλο. Η επικοινωνία με τον ίδιο, ήταν αδύνατη, αλλά πολύ πρόθυμα δέχτηκαν άνθρωποι του πολύ στενού του περιβάλλοντος να λύσουν τις απορίες μου.
Ο Θωμάς λοιπόν, ορκίζεται πως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ κάποια συνάντηση ιδιωτικής φύσεως με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ούτε την εποχή της παντοδυναμίας του, ούτε και αργότερα.
Οι συναντήσεις τους ήταν λίγες, τυπικού χαρακτήρα και γινόντουσαν πάντα σε εκδηλώσεις της ΕΠΑΕ, της Σούπερ Λίγκας, σε συμβούλια, σε συνελεύσεις, σε κληρώσεις κ.λ.π.
Ποτέ δεν συναντήθηκε ιδιαιτέρως μαζί του, ποτέ δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι οι δυό τους, ποτέ δεν κουβέντιασαν για διάφορα θέματα, πλην τα τυπικά του ποδοσφαίρου και πάντα ενώπιον τρίτων.
Μάλιστα, οι οικείοι του Θωμά μού αφηγήθηκαν την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ τηλεφωνική επαφή πού είχε με τον Ντέμη, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος στο Αιγάλεω. Τον είχε καλέσει ο Ντέμης για να του ζητήσει τον Κουμορτζί και όταν ο Θωμάς τον ρώτησε, χωρίς περιστροφές, πόσα δίνει για να τον πάρει, ο Ντέμης του απάντησε «τρία κατοστάρικα».
Τότε ο Θωμάς, θεωρώντας προσβλητική την πρόταση, του είπε : «Δεν φτάνουν αυτά. Κράτα τα για να τη βγάλεις» !
Και εκεί, βεβαίως, έληξε η συζήτηση. 
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου