ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Ότι προαιρείσθε»

«Ότι προαιρείσθε»
8/7/2011
Τελικά εκεί στον Παναθηναϊκό έχουν περισσότερη πλάκα και από ταινία του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου. Πλησιάζουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και ακόμα δεν έχει βρεθεί ένας (1) από τους δεκάδες μικρούς Αμπράμοβιτς να βάλει κάνα φράγκο μπας και κινηθεί το «πράσινο ναυάγιο». Στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει φράγκο ούτε για τυρόπιτα και περιμένουν μπας και υπάρξει αίσιο τέλος στις συνομιλίες Σισέ – Λάτσιο, για να πάρουν τα λεφτά της μεταγραφής του Γάλλου στην ομάδα της Ρώμης.
Από εκεί και πέρα, οι ΒγενοπουλοΠατεράδες παραμένουν εξαφανισμένοι, με τον Τζίγκερ να συνεχίζει να καταφέρεται εναντίον τους, κατηγορώντας τους για σωτήρες μόνο στα λόγια. Και στην μέση ο Γόντικας, ο οποίος, με την λήξη του ΔΣ της Πέμπτης, μίλησε για εξαιρετικό κλίμα (!!!) και ενότητα (!!!!!!).

Το ΔΣ ( ο Θεός να το κάνει) του Παναθηναϊκού, όμως, έβγαλε ακόμα δύο σημαντικές ειδήσεις. Η πρώτη είναι πως ο Τζίγκερ ζήτησε ενοίκιο από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει την Παιανία (χαχαχαχαχα).

Και η δεύτερη είναι η παραδοχή, για πρώτη φορά, του κινδύνου του Πρωτοδικείου.
«Η δυσχερής οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν οφείλεται σε εμάς. Αντιθέτως, συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην Π.Α.Ε., έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Πρωτοδικείο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Λύσεις, όμως, υπάρχουν. Θέληση και καλή διάθεση να υπάρχει.

Μια αποτελεσματική λύση θα ήταν στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟ, στο ημίχρονο να βγαίνει δίσκος, όπως στις εκκλησίες, προκειμένου ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού να προσφέρει τον οβολό του, για την ενίσχυση της ΠΑΕ.

Επίσης, τα πρώτα διαχωριστικά, έξω από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, μπορούν κάλλιστα να λειτουργήσουν ως… διόδια! Όποιος φίλος του ΠΑΟ θέλει να μπει στο γήπεδο, θα επιδεικνύει το εισιτήριο του στα διαχωριστικά και με την καταβολή ενός προκαθορισμένου ποσού, θα κερδίζει το δικαίωμα να προχωρήσει στις εξέδρες.

…..Πόσο μακρινό μοιάζει το 1996 και οι υποσχέσεις του Ρίνγκο για «ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά»…….

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου