ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Κούπα στο κέρμα-Πανάξιος θρίαμβος!!!

Κούπα στο κέρμα-Πανάξιος θρίαμβος!!!

09/07/2011 10:12
Ημερομηνίες σαν αυτή είναι που έκαναν τον Παναθηναϊκό τον γνωστό σε όλους... βάζελο. Ξέρετε την ομάδα που όλο το σύμπαν συνομωτεί κατά διαβολικό τρόπο υπέρ της ώστε να πετυχαίνει τον σκοπό της.

Σαν σήμερα λοιπόν  9 Ιουλίου του 1969 ο Παναθηναϊκός κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό. Κατακτά βέβαια είναι μια κουβέντα. Ηταν η πρώτη φορά που έπειτα από 37 (!) ολόκληρα χρόνια οι «πράσινοι» κατάφεραν να μην χάσουν από τον Θρύλο σε οποιαδήποτε φάση του θεσμού!  Διαχρονικοί πελάτες που λέμε! Ακου 37 χρόνια!

Μας νίκησαν βέβαια τρόπος του λέγειν... Διότι ενώ ο τελικός έληξε ισόπαλος 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση επειδή δεν υπήρχαν τότε πέναλτι και επαναληπτικός ο κυπελλούχος αναδείχθηκε στο... στρίψιμο του κέρματος! 

Ο διαιτητής Χρήστος Μίχας χρησιμοποίησε μια δεκάρα, ο Μίμης Δομάζος είπε «κορώνα», το κέρμα έπεσε στο χορτάρι του Καραϊσκάκη και οι αντίπαλοι πανηγύρισαν μια... πανάξια κατάκτηση του τροπαίου! 

Με τον τρόπο φυσικά που μόνο αυτοί θα μπορούσαν.

«Κούπα στο κέρμα» που λέει και το σύνθημα...

Στο 49' ο Γιώργος Σιδέρης άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό για να ισοφαρίσει για τον ΠΑΟ στο 55'  ο Μίμης Δομάζος.
Αποβλήθηκαν οι Μποτίνος και Μητρόπουλος.

Διαιτητής: Χρήστος Μίχας

ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ: Λιαδέλης (57' Ξαρχάκος) - Γκαϊτατζής, Αγανιάν, Ζαντέρογλου, Παυλίδης, Νίκος Σιδέρης, Στολίγκας (67' Μίχας), Βασιλείου, Γιώργος Σιδέρης, Κουμαριάς, Μποτίνος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οικονομόπουλος  Μητρόπουλος, Καμάρας, Σούρπης, Αθανασόπουλος, Δημητρίου, Eλευθεράκης, Ροκίδης (46' Φραντζής), Δομάζος, Γραμμός (106' Γονιός), Φυλακούρης





www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου