ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

COPA AMERICA Start cry for Argentina! (VIDEO)

COPA AMERICA  Start cry for Argentina!(VIDEO)

07/07/2011
Start cry for Argentina!
Νέα εμφάνιση για κλάματα από τον Μέσι και την Αργεντινή, που από τύχη και μόνο έμεινε στο 0-0 με την Κολομβία.

Ούτε αμφιβολία για την ανωτερότητα του Κάρλος Σάντσες και των συμπαικτών του, που ναι μεν έχασαν τα... άχαστα, όχι όμως και την κορυφή η οποία δεν ξεφεύγει από τα χέρια τους.

Την ίδια ώρα που με το... τάνγκο που χορεύουν οι γηπεδούχοι στο Copa America, με το μόνο που μπορούν να φλερτάρουν είναι ο πρόωρος αποκλεισμός τους από την συνέχεια της διοργάνωσης!

Βαθμολογία (Α’ όμιλος):

1. Κολομβία 4 (2)
2. Αργεντινή 2 (2)
3. Βολιβία 1 (1)
4. Κόστα Ρίκα 0 (1)

* Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στην επόμενη φάση.



Δεν μας παρατάς… Μορένο!

Δωρεάν μαθήματα του πως μπορείς να «χάσεις τα άχαστα» παρέδωσαν οι Κολομβιανοί στο πρώτο μέρος! Αφού κατάφεραν να «σβήσουν» τα ατού των Αργεντινών καταστρέφοντας την ανάπτυξή τους («αθόρυβη» δουλειά από τον Σάντσες, περιόρισε σημαντικά τον Μέσι από το να δημιουργήσει και να εκτελέσει), πέρασαν μπροστά φτιάχνοντας και… σπαταλώντας μοναδικές ευκαιρίες!

Αρχικά με τον Ράμος, ο οποίος κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να στείλει την μπάλα πάνω από την εστία από ένα μέτρο! Κι άντε πες δικαιολογείται, ήταν μια άτυχη στιγμή. Ο Μορένο, όμως, πραγματικά δοκίμασε τις αντοχές των συμπαικτών και των συμπατριωτών του. Οι γηπεδούχοι έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο στην άμυνα, για καλή του τύχη η μπάλα του στρώθηκε μπροστά σε κενή εστία, κι ο… αχάριστος την έστειλε έξω! Ο Φαλκάο πήγε να «καθαρίσει» για πάρτη του, ωστόσο και οι δυο «κεραυνοί» που επιχείρησε βρήκαν σε ετοιμότητα τον Ρομέρο. Ευτυχώς, δε, που ο Μαρτίνες έβγαλε το τετ-α-τετ του Λαβέτσι!

«Ουφ, φτηνά τη γλιτώσαμε»

Όχι τόσο η φαντασία, όσο η ουσία εξακολουθούσε και στο δεύτερο 45λεπτό να απουσιάζει… επιδεικτικά από το ρεπερτόριο των Αργεντινών. Όταν μάλιστα οι Κολομβιανοί πήραν τα πάνω τους, είδαν «το Χάρο με τα μάτια»! Ούτε πάντως ο Αρμέρο, ούτε ο Φαλκάο μπόρεσαν να νικήσουν τον Ρομέρο στις δυο πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Το βλέμμα τους, δε, όταν οι συγκεκριμένες ευκαιρίες πήγαιναν στα… σκουπίδια έλεγε «ουφ, φτηνά τη γλιτώσαμε». Καμία βελτίωση στη συνέχεια κι έτσι μοιραία με το… τάνγκο που χορεύουν για την ώρα το μόνο με το οποίο μπορούν να φλερτάρουν είναι ο… πρόωρος αποκλεισμός από την διοργάνωση και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.





Αργεντινή (Σέρχιο Μπαουτίστα): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Γκ. Μιλίτο, Ζανέτι, Μπανέγκα (73' Ιγκουαΐν), Μασεράνο, Καμπιάσο (61' Γκάγκο), Λαβέτσι (61' Αγουέρο), Μέσι, Τέβες.

Στον πάγκο: Καρίτσο, Αντούχαρ, Γκαράι, Ντι Μαρία, Παρέχα, Μπίγκλια, Ρόχο, Παστόρε, Ντ. Μιλίτο.

Κολομβία (Ερνάν Γκόμες): Λ. Μαρτίνες, Καμίλο, Περέα, Γιέπες, Αρμέρο, Σάντσες, Μορένο (90+1' Μοσκέρα), Αγκιλάρ, Γκουαρίν, A. Ράμος (89' Σότο), Φαλκάο (87' Γκουτιέρες).

Στον πάγκο: Ν. Ράμος, Καστίγιο, Ζαπάτα, Μπολιβάρ, Αντσίκο, Κουαδράδο, Ρονταγιέγκα, Βαλέντσια, Τζ. Μαρτίνες.



www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου