ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αλγερινά σενάρια για Γιάχια

Αλγερινά σενάρια για Γιάχια

9 Ιουλίου, 2011
Σύμφωνα με την αλγερινή εφημερίδα  «Le Buteur» ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Μπόχουμ Αντάρ Γιάχια.
Ο 29χρονοςς κεντρικό αμυντικός φέρεται να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ράφικ Τζιμπούρ, που είναι το πρόσωπο… κλειδί.

Ο Γιαχία, πάντως, είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπόχουμ, καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

ΓΙΑΧΙΑ«Ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός της Μπόχουμ, Γιαχία, εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα ομάδων που θέλουν να ωφεληθούν από την εμπειρία του.
Αυτό που αναφέρθηκε στον ελληνικό Τύπο είναι ότι ο παίκτης είναι κοντά στην μεταγραφή του σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Πράγματι υπήρχαν επαφές με τον Ολυμπιακό και πίσω από όλα αυτά είναι η καλή σχέση που έχει ο Γιαχία με τον συμπατριώτη του που παίζει στους πρωταθλητές, Τζιμπούρ.
Τις δυνατότητες του παίκτη εκτιμούν ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίζει ότι ‘’Δεν νομίζω να φύγω αυτό το καλοκαίρι. Νιώθω καλά στην Μπόχουμ και δεν θα με κάνει τίποτα να φύγω’’».
Οι Αλγερινοί από την άλλη, έχουν γράψει κατά καιρούς αρκετές ειδήσεις που… απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου