ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ενοχλήσεις για Δασκαλάκη, Μέγιερι

Ενοχλήσεις για Δασκαλάκη, Μέγιερι

07/07/2011
Οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι πρώτες... απώλειες ήρθαν με τους Μέγιερι και Δασκαλάκη. Οι δύο γκολκίπερ του Θρύλου ένιωσαν ενοχλήσεις την Πέμπτη και αποχώρησαν από το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Ούγγρος πορτιέρο ένιωσε ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί αύριο σε ακτινολογικό έλεγχο στο Metropolitan. Θα τον εξετάσουν οι γιατροί και αναλόγως με την κατάσταση και την βαρύτητα του τραυματισμού του θα κινηθούν.

Στο μεταξύ, ο Σήφης Δασκαλάκης είχε ενοχλήσεις στη μέση και για τον λόγο αυτό του χορηγήθηκε αγωγή. Η κατάστασή του Κρητικού τερματοφύλακα θα επανεκτιμηθεί αύριο Παρασκευή, οπότε και θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά τα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στις 09:00. Το τρίτο γκρουπ έκανε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στο Metropolitan ενώ το πρώτο και δεύτερο γκρουπ έκανε προπόνηση κανονικά. Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο στις 18:00 και το δεύτερο στις 19:00.
 
/www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου