ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο Μαρινάκης δεν…τσιμπάει από τα τερτίπια του Πατέρα!

Ο Μαρινάκης δεν…τσιμπάει από τα τερτίπια του Πατέρα!

8 Ιουλίου, 2011 
Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι ο Βαγγέλη Μαρινάκης τρώει κουτόχορτο. Πόσο μάλλον στο θέμα του άλλοτε φίλου του Νικόλα Πατέρα που φρόντισε να απαξιώσει με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο την εμπιστοσύνη που έδειχνε στο πρόσωπο του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φροντίζοντας μάλιστα να φτάσει στο σημείο να ζημιώσει και τον Ολυμπιακό!
πατερασ
Χαρακτηριστικό είναι και το δημοσίευμα του ιστολογίου  fimotro, που αναφέρει την άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη για το Νικόλα Πατέρα σε στενό του κύκλο
Όπως αναφέρει το Fimotro ,η άποψη του προέδρου του Ολυμπιακού είναι ότι «ο Νίκος Πατέρας εκπροσωπεί ότι πιο βρόμικο υπάρχει σήμερα», καθώς και ότι υπηρετεί με πάθος «το ρόλο του…κακού ρουφιάνου».
Η αλήθεια είναι πως, πέρα από τα όσα αναφέρει το ιστολόγιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τοποθετηθεί για τον Νίκο Πατέρα και δε μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα όλο αυτό το ύπουλο παιχνίδι που είχε ως στόχο την εξόντωση του και βέβαια και του Ολυμπιακού. Με αφορμή την πρόσφατη τηλεοπτική παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα και την τοποθέτηση του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνιζε ότι…άλλοι μπήκαν στη μέση, αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
Οι σκοτεινοί, υπόγειοι και θολοί δρόμοι που ακολούθησε ο Νικόλας Πατέρας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν αποκλειστικά δική του επιλογή. Ατύχησε όμως γιατι απέναντι του βρήκε τον άνθρωπο που οραματίστηκε ένα ποδόσφαιρο διαφορετικό (ευτυχώς) απο αυτό που ήθελε ο ίδιος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να υπερασπιστεί την ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό και εκεί τελείωσε το παραμύθι.
Σήμερα, ο Πατέρας επιθυμεί…επανασύνδεση, αλλά ξεχνά τον πόλεμο λάσπης που τόσο άδικα εξαπέλυσε κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχει λοιπόν τους πιο αντικειμενικούς χαρακτηρισμούς από αυτόν που κάποτε, σκέφτηκε ότι μπορεί να γίνει «του χεριού του». Και βέβαια, τώρα ξύπνησε. Είναι όμως αργά…
www.olympiacos24.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου