Στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ερυθρόλευκου ρόστερ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση απόκτησης του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στα υπόψιν και η περίπτωσή του σε καμία περίπτωση δεν έχει απορριφθεί.

Κάθε άλλο μάλιστα, αφού είναι Έλληνας παίκτης, προέρχεται από καλή χρονιά με την ομάδα του Περιστερίου και ο ίδιος θέλει να παίξει για λογαριασμό του πρωταθλητή Ελλάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", παίζει το σενάριο να δοθεί ο Ντένις Επστάιν στον Ατρόμητο και να έρθει ο Τάτος στο λιμάνι. Άλλωστε, ο Γιώργος Δώνης θέλει πολύ τον Γερμανό αριστερό μέσο και αυτό αποτελεί καλό διαπραγμευτικό όπλο για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει συζητήσεις με τον Ατρόμητο για τον παίκτη και όλα τα ενδεχόμενα παίζουν. Ακόμα και αν δεν γίνει κάτι αυτό το καλοκαίρι. στο λιμάνι υποστηρίζουν ότι κάποια στιγμή προσεχώς θα υπάρξει deal για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες και ο Τάτος είναι από τους καλούς στο πρωτάθλημά μας. Επομένως, ας μην ξεγράφουμε την περίπτωσή του ακόμα και γι' αυτό το καλοκαίρι. Σίγουρα ο Επστάιν θα πάει δανεικός, άρα μπορεί να λειτουργήσει ως...μπροστάντζα για να ντυθεί ο Τάτος στα ερυθρόλευκα.