ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Για την τιμή των «μεγάλων»

Για την τιμή των «μεγάλων»

09/07/2011
Για την τιμή των «μεγάλων»
Το πρεστίζ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης καλείται να διασώσει η Βραζιλία στη σημερινή της αναμέτρηση με την Παραγουάη (22:00/Novasports1), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βενεζουέλα κοντράρεται με τον Ισημερινό(00:30/Novasports1), με το νικητή να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης.


ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Μετά το «στείρο» 0-0 κόντρα στη Βενεζουέλα, στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα 2011, η Βραζιλία θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη που δεν υπολείπεται, τουλάχιστον, σε βαθμούς των αντιπάλων της στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μάνο Μενέσες κόντρα στην Παραγουάη ψάχνει το πρώτο τρίποντό της στη διοργάνωση, αν και η ισοπαλία δεν θα είναι καταδικαστική.

Ο τεχνικός της «σελεσάο» δεν προτίθεται να αλλάξει το βασικό σχήμα που χρησιμοποιεί, περιμένοντας ωστόσο από τους ποδοσφαιριστές του να «ξυπνήσουν» και να αποδώσουν ανάλογα με τις δυνατότητές του, αν και παίζουν με την πιο δυνατή από αντίπαλο, από τις υπόλοιπες του ομίλου. Η τετράδα των Νεϊμάρ, Ρομπίνιο, Πάτο και Γκάνσο θα τραβήξει και πάλι όλο το «κουπί» στην επίθεση, στην προσπάθειά της να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Παραγουανών.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η «αλμπιρόχα» στάθηκε πολύ άτυχη στον πρώτο της αγώνα, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη από τον Ισημερινό, έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Ελισάγα, ο οποίος σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των επιθετικών της. Ο Γκεράρδο Μαρτίνο θα βασιστεί για άλλη μια φορά στους Σάντα Κρους και Μπάριος, αλλά όχι και τον Βαλντές, ο οποίος για άλλη μία φορά δεν υπολογίζεται να ξεκινήσει βασικός.


Πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (Μάνο Μενέσες): Χούλιο Σέζαρ, Ντάνιελ Άλβες, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος, Λούκας, Ραμίρες, Γκάνσο, Ρομπίνιο, Νεϊμάρ, Πάτο

Παραγουάη (Γκεράρδο Μαρτίνο): Βιγιάρ, Πίρις, Ντα Σίλβα, Βερόν, Τόρες, Μπαρέτο, Ορτιγκόσα, Ριβέρος, Εστιγκαρίμπια, Σάντα Κρους, Μπάριος

Διαιτητής: Βιλμάρ Ροντάν (Κολομβία)
Γήπεδο: Μάριο Αλμπέρο Κέμπες



ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Με «ζωντανές τις ελπίδες της για να πάρει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση, η Βενεζουέλα βλέπει με άλλο μάτι τη διοργάνωση από τη στιγμή που κατάφερε να πάρει βαθμό κόντρα στη Βραζιλία και μάλιστα να μην δεχθεί γκολ. Ο Σέζαρ Φαρίας πολύ δύσκολα θα αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο του, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη αγωνιστική, αν και για να ελπίζει σε παρουσία στα προημιτελικά, θα πρέπει να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Ισημερινό, με την Παραγουάη να περιμένει στην τρίτη αγωνιστική.

Παρόμοια, ίσως και πιο δύσκολη η αποστολή του Ισημερινού, αφού αν δεν κερδίσει τη σημερινή του αντίπαλο, θα πρέπει να κάνει ένα θαύμα κόντρα στη Βραζιλία, στον επόμενο αγώνα της. Οι …μικροί του Ρεϊνάλδο Ρουέδα αποδίδουν πολύ καλά στο 4-2-3-1 του προπονητή τους, ο οποίος περιμένει και κάτι παραπάνω από το μεγάλο του αστέρι, τον Αντόνιο Βαλένσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καϊσέδο και Μπενίτεθ θα είναι και πάλι τα στηρίγματά του στην επιθετική γραμμή του Ισημερινού, ενώ ο «κέρβερος» Ελισάγα προέρχεται από την καταπληκτική εμφάνισή της προηγούμενης αγωνιστικής.


Πιθανές ενδεκάδες:

Βενεζουέλα (Σέζαρ Φαρίας): Βέγκα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Περόσο, Σίσερο, Λουκένα, Γκονσάλες, Ρινκόν, Αράνγκο, Μίκου, Ροντόν

Ισημερινός (Ρεϊνάλδο Ρουέδα): Ελισάγα, Ρεάσκο, Εράσο, Αγιοβί, Καστίγιο, Νόμποα, Μέντες, Αρόγιο, Μπενίτες, Καϊσέδο

Διαιτητής: Βάλτερ Κουεσάδα (Κόστα Ρίκα)
Γήπεδο: Πάδρε Ερνέστο Μαρτεαρένα


Αναλυτικά ο Β’ Όμιλος

Παραγουάη 1(1)
Βραζιλία 1(1)
Ισημερινός 1(1)
Βενεζουέλα 1(1)
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου