ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Βαριά τιμωρία για Παπαδόπουλο - Ντότση

Βαριά τιμωρία για Παπαδόπουλο - Ντότση

8/9/2011
Βαρύς ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στους Γιάννη Παπαδόπουλο και Θανάση Ντότση. Στον πρώτο, απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο για πάντα και στον δεύτερο για τρία χρόνια. Επιπλέον, τους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 30.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ' αριθμ. 268/08-09-2011 απόφασή της κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, πρώην υπάλληλο της Ε.Π.Ο, πειθαρχικώς ελεγκτέο και του επιβάλλει α) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, β) απαγόρευση εκτέλεσης υπ΄ αυτού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.

2. Με την υπ' αριθμ. 269/08-09-2011 απόφασή της κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΤΟΤΣΗ, αδειοδοτημένο από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών, πειθαρχικώς ελεγκτέο και του επιβάλλει α) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, β) απαγόρευση εκτέλεσης υπ' αυτού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου