ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Άγκυρα στο λιμάνι

Άγκυρα στο λιμάνι

Στον Ολυμπιακό "αυτόν ξέρουν, αυτόν εμπιστεύονται" και είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον Αριέλ Ιμπαγάσα για ακόμα μία χρονιά.
Μπορεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα να οδεύει προς τα 35 χρόνια (27/10/76), ωστόσο στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμα μία σεζόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν πρόθεση να προσφέρουν στον Αργεντινό "εγκέφαλο" του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα, συμβόλαιο ενός ακόμα έτους, ώστε να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Πειραιά.


Στην πλατεία Αλεξάνδρας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από την παρουσία του "Κάνιο" τόσο μέσα στο χορτάρι, όσο και έξω από της τέσσερις γραμμές του γηπέδου από τη μέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό και, όπως διαρρέεται, στη διοίκηση "αυτόν ξέρουν, αυτόν εμπιστεύονται" και θα του γίνει πρόταση για παραμονή, αφού παρά τα 35 του χρόνια, τα πόδια του "βαστάνε", ενώ η ηγετική μορφή του θα βοηθήσει την ομάδα και τους νέους παίκτες.

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθως και ο ίδιος ο Αριέλ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε από την απόρριψή του σε ηγεμονικό συμβόλαιο από τα Εμιράτα, το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι, για το επόμενο καλοκαίρι, τον Ιμπαγάσα ορέγονται και στην Μαγιόρκα.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου