ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Έχει κλέψει τις εντυπώσεις ο Λούκας

Έχει κλέψει τις εντυπώσεις ο Λούκας

Ο Κέιλιν Λούκας έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, καθώς ο Αμερικανός πρόκειται για ένα ταχύτατο γκαρντ ο οποίος δημιουργεί και σκοράρει.
Αν είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις, σε αυτές τις πρώτες μέρες που βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι, αυτός δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό πλέι-μέικερ των ερυθρολεύκων, Κέιλιν Λούκας.
Ο 22χρονος γκαρντ (24/5/1989), ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του ήρθε να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη, δείχνει να εξοικειώνεται περισσότερο γρήγορα σε σχέση με τον συμπατριώτη του Ματ Χάουαρντ και στα δύο πρώτα φιλικά κόντρα στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, δείχνοντας στην πράξη τα πρώτα δείγματα γραφής όσον αφορά τις ικανότητες του. Ο μικροκαμωμένος (1.85μ) πλέι-μέικερ, προσφέρει τόσο στην δημιουργία, όσο και στην επίθεση.


Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά σε αυτές τις μέρες προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι, έχουν να λένε πως ο Κέιλιν Λούκας πρόκειται για έναν ταχύτατο πλέι-μέικερ, όντας καταπληκτικός χειριστής της μπάλας, ο οποίος είναι εξπέρ στο να δημιουργεί και να μοιράζει ασίστ, όντας επίσης σπουδαίος και στην επίθεση.

Διαθέτει πολύ καλό σουτ και ωραίες κινήσεις, εκμεταλλευόμενος τα γρήγορα πόδια του και το "εκρηκτικό" πρώτο βήμα που έχει, αφήνοντας την... σκόνη του στους αντιπάλους που τον καταδιώκουν. Παράλληλα, βοηθάει και στην άμυνα, πιέζει, δείχνει διάθεση και προσπαθεί πολύ να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, παρουσιάζοντας το προφίλ ενός πειθαρχημένου και αφοσιωμένου παίκτη όσον αφορά στο πλάνο της ομάδας.

Στα δύο φιλικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα οποία σαφώς και ήταν προπονητικού χαρακτήρα, ο Κέιλιν Λούκας σημείωσε συνολικά 24 πόντους (16π και 8π), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακόμη, βέβαια, όπως είναι λογικό, είναι νωρίς ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά αυτή είναι η πρώτη εικόνα που υπάρχει για τον νέο Αμερικανό πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού. Μακάρι να συνεχίσει έτσι -και ακόμη καλύτερα- κατά την διάρκεια της σεζόν.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου