ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Και τώρα τρέχουμε! (video)

Και τώρα τρέχουμε!(video)

9/0/2011
Με ολοφάνερη την απουσία αγώνων και επηρεασμένος από την αποχή δράσης ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 εναντίον του ΟΦΗ και λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη μάχη με την Μαρσέιγ παρουσίασε την πολύ λογική εικόνα ανετοιμότητας σε ρυθμό και φρεσκάδα. Στο παιχνίδι που υποτίθεται ότι ήταν πρόβα τζενεράλε, ο Βαλβέρδε έκανε δοκιμές σε συγκεκριμένες σκέψεις που έχει για την ενδεκάδα της Τρίτης, αλλά σίγουρα η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ θα είναι  ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας από τον σημερινό, στον οποίο το σημαντικότερο ήταν ότι δόθηκε η ευκαιρία στους παίκτες να...ξεσκουριάσουν από την αδράνεια.


Τα ευχάριστα ήταν η πολύ καλή κατάσταση του Μιραλάς, τα πρώτα στοιχεία της κλάσης του Μακούν, αλλά και η απόδοση του Γέστε που έδειξε πανέτοιμος για την ενδεκάδα του αγώνα με την Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, είχε 16 τελικές εναντίον 3 του ΟΦΗ, είχε δοκάρι με τον Φουστέρ και μεγάλες ευκαιρίες με Μακούν και Χαβίτο, αλλά σίγουρα δεν είναι πανέτοιμος για τόσο δύσκολο ματς όσο αυτό της Τρίτης και θα χρειαστεί πολύ έξυπνη τακτική, μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και πολύ πάθος για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Βαλβέρδε δεν είχε Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, ενώ κράτησε για το δεύτερο ημίχρονο τον Μακούν και τον Ορμπάιθ, δίνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής στον Τζαμέλ Αμπντούν ο οποίος έδειξε πολύ κεφάτος αλλά με ημιτελείς προσπάθειες και δίχως παιχνίδια στα πόδια του. Το πείραμα με τον Χολέμπας αριστερό χαφ δεν απέδωσε, ενώ στο δεύρο μέρος αγωνίστηκε εκεί ο Φετφατζίδης που ήταν πιο δραστήριος. Ο βαλβέρδε μίλησε ξανά για την απουσία του Ριέρα και είναι φανερό ότι ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για την αντικατάστασή του την Τρίτη.

Ο Μιραλάς τραβήχτηκε αρκετά στα άκρα και είχε πολύ καλή απόδοση, οπότε αν ο Τζεμπούρ είναι εντάξει θα πάει αυτός αριστερά. Ο Γέστε έπαιξε στη θέση του Φουστέρ και είχε σπέσιαλ ενέργειες, οπότε καθόλου δεν αποκλείεται να είναι κι αυτός στο αρχικό σχήμα με τον Φουστέρ πιο αριστερά όπως στο φιλικό με την Ιντερ. Ο Βαλβέρδε σίγουρα θα κάνει ακόμη πολλές σκέψεις μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Στο πρώτο μέρος το δίδυμο Μοντέστο, Φέισα στα χαφ ήταν πολύ αξιόπιστο, ενώ στην επανάληψη ο Ορμπάιθ αμυντικός μέσος και ο Μακούν πιο μπροστά είχαν μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά δεν απέφυγαν και κάποια λάθη. Πάντως ο Καμερουνέζος έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο Ολυμπιακός είχε δκάρι με τον Φουστέρ στο 6 από την έξοχη σέντρα του Μιραλάς και αρκετές μικροευκαιρες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τις καλύτερες ευκαιρίες του τις είχε στην επανάληψη με ηγέτη τον Γέστε που έβγαλε έτοιμα γκολ σε Μακούν και Χαβίτο αλλά ο Καμερουνέζος νικήθηκε από τον Κάρολ και ο Ισπανός αστόχησε ελάχιστα στο 88.

Αμυντικά οι ερυθρόλευκοι απειλήθηκαν ελάχιστα από τον ΟΦΗ που πρόσεξε πολύ την άμυνά του και τα μαρκαρίσματα σε όλους τους χώρους. Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης και Μαρκάνο άφησαν θεατή τον Κοστάντσο στο πρώτο μέρος, ενώ ο Μέγερι είχε περισσότερη δουλειά στο δεύτερο όταν η γενικότερη αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν πιο χαλαρή αλλά κι ο ΟΦΗ πο επικίνδυνος με Κάται και Ζορμπά. Κορυφαίος για την ομάδα του Αναστόπουλου ήταν πάντως ο Σουμπίνιο.

Η διάταξη του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος: Κοστάντσο-Τοροσίδης δεξιά, Μαρκάνο αριστερά, Μέλμπεργκ, Αβραάμ - Μοδέστο, Φέισα, Αμπντούν δεξιά, Χολέμπας αριστερά - Φουστέρ - Μιραλάς.

Και στο δεύτερο: Μέγιερι - Μανιάτης δεξιά, Χολέμπας αριστερά, Παπάζογλου, Μαρκάνο - Ορμπάιθ, Μακούν, Χαβίτο δεξιά, Φετφταζίδης αριστερά - Γέστε - Γκρμπιτς. 

Ολυμπιακός: Κοστάντσο (46’ Μέγιερι), Τοροσίδης (46’ Μανιάτης), Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος (46’ Παπάζογλου), Μέλμπεργκ (46’ Φετφατζίδης), Φέισα (46’ Μακούν), Μοντέστο (46’ Ορμπάιθ), Χολέμπας(46’ Βαλεριάνος), Αμπντούν (61’ Χαβίτο), Φουστέρ (46’ Γέστε) ,  Μιραλάς (46’ Γκρμπιτς).

ΟΦΗ: Κάρολ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης (Ουκάρ), Βάντο (82’ Ζαχαράκης), Γαλανόπουλος, Βερόν (46’ Ρόβας) Καλαϊτζιτς(72’ Σόουζα), Μπόντορ (46’ Μπουλούτ), Σουμπίνιο, Λόπεζ (46’ Κάται), Καμπάνταης (77’ Μάντζιος)


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου