ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πρίντεζης: "Να γνωριστούμε μεταξύ μας"

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι στα φαβορί για να αποτελέσει τον νέο αρχηγό του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του τόνισε για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας: "Χρειάζεται να γνωριστούμε μεταξύ μας και το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε όλοι υγιείς".

Ο Γιώργος Πρίντεζης, στα 26 του χρόνια, είναι ο παλαιότερος παίκτης, πλέον, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός των ερυθρολεύκων, στην θέση του αποχωρήσαντα Θοδωρή Παπαλουκάς, ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και αυτό αναμένεται να συμβεί με την επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς από την Λιθουανία.

Τα φαβορί για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι τρία: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, με τον πρώην φόργουορντ της Μάλαγα, πάντως, το διάστημα που η ερυθρόλευκη αποστολή ήταν στο Καρπενήσι να λειτουργεί ως αρχηγός, προσπαθώντας να βοηθήσει τους νέους του συμπαίκτες να εξοικειωθούν στο νέο τους περιβάλλον. Ο "Πριντ", πλέον, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "15" και τοποθετήθηκε δημόσια για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας το οποίο πραγματοποιήθηκε τόσο στο Καρπενήσι, όσο και στο Λιτόχωρο: "Το πρώτο και πιο κοπιαστικό μέρος της προετοιμασίας τέλειωσε και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι γυρίσαμε όλοι υγιείς। Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τι φιλοσοφία που θέλει ο κόουτς να έχει η ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε. Αρκεί να μείνουμε όλοι υγιείς"

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου