ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κιριλένκο: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Κιριλένκο: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

9/9/2011
Κιριλένκο: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Στόχος της Ρωσίας είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τον Αντρέι Κιριλένκο.

Ο φόργουορντ των Τζαζ τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από το αεροπορικό δυστύχημα.

«Πάντα νιώθω υπεύθυνος όταν μπαίνω στο παρκέ, οπότε δεν αισθάνομαι πλέον την έξτρα ευθύνη. Κάθε φορά που συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα ή στους Ολυμπιακούς, έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Αγωνιζόμαστε για την χώρα μας και δεν μπορούμε παρά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να συγκρίνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2007, με την τωρινή ομάδα, απάντησε: «Εάν συγκρίνουμε την ομάδα που κέρδισε το Ευρωμπάσκετ στην Ισπανία και την σημερινή είναι αδύνατο να πεις ποια είναι δυνατότερη. Το 2007 στεφθήκαμε πρωταθλητές ενώ τώρα έχουμε διανύσει πολύ δρόμο. Φέτος έχουμε μια νέα, φιλόδοξη και πεινασμένη για διάκριση ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά. Είναι ο στόχος μας».

Τέλος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων: «Νιώθω πολύ άσχημα, προσευχόμαστε για την ομάδα και για τις οικογένειες των παικτών. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου