ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γεωργάτος και Χούτος στην Ίντερ

Γεωργάτος και Χούτος στην Ίντερ

Την φανέλα της Ίντερ φόρεσαν και πάλι οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Λάμπρος Χούτος, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων σάλας και νίκησαν τις Λίβερπουλ και Πόρτο.
Στη Μαδρίτη διεξάγεται εδώ και δύο μέρες, το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων ποδοσφαίρου σάλας.
Ανάμεσα τους, η Ίντερ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Πόρτο και η Βαλένθια, με πολλές δόξες του παρελθόντος να απαρτίζουν το ρόστερ τους.


Η είδηση αποκτά έντονο ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, όσον αφορά στο ρόστερ των "νερατζούρι", στο οποίο συνυπάρχουν ξανά, έστω και σε διαφορετική πλατφόρμα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Λάμπρος Χούτος.

Οι 2 πρώην διεθνείς άσοι, μάλιστα, μαζί με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο, τον Νταμιάνο Τομάζι, τον Μάρκο Μπαλότα, τον Μαξ Τονέτο, τον Λουίτζι ντι Μπιάτζιο και τον Φραντσέσκο Κολονέζε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη συντριβή της Λίβερπουλ με 12-4 στον προημιτελικό.

Πρόσωπο του αγώνα, πάντως, ήταν ο πρώην επιθετικός της Ρόμα, Μάρκο Ντελβέκιο, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ κόντρα στην ομάδα του Πολ Γουόλς και του Μπιορν Τόρε Κβάρμε.

Επόμενος αντίπαλος η Πόρτο του Ρούι Μπάρος, του Φερνάντο Κόουτο, του Λιούμπινκο Ντρούλοβιτς, του Ράσελ Λάταπι, αλλά ούτε εκεί οι "νερατζούρι" των Ελλήνων πτοήθηκαν και επικράτησαν 4-2, με συνέπεια να δώσουν ραντεβού με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου