ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τι είπε ο πρόεδρος του Θρύλου με τους εκπροσώπους των οργανωμένων

Τι είπε ο πρόεδρος του Θρύλου με τους εκπροσώπους των οργανωμένων

8/9/2011 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση απόψε στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φίλων της ομάδας, ενόψει της  νέας σεζόν  και την περιφρούρηση της ομάδα, με απώτερο σκοπό την αποφυγή τιμωριών της έδρας, αλλά και γενικότερα της απουσίας επεισοδίων, φαινόμενο που φανερώνεται έντονα σε άλλους συλλόγους
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΣτην ομιλία του,  έκανε έναν απολογισμό της περσινής πετυχημένης χρονιάς, έθεσε τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Τόνισε ιδιαίτερα ότι ένας επιπλέον στόχος είναι ένα πάντα γεμάτο Καραϊσκάκη: «Πρέπει να είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια, πρώτοι στη δυναμική παρουσία και τελευταίοι στα χαζά και ανούσια πρόστιμα».
Στη συνέχεια αντάλλαξε, με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, απόψεις για το ποδόσφαιρο γενικότερα, την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς και για θέματα που αφορούν στην λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων και την αθλητική βία.
Ακόμα, ξεκαθάρισε προς τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος που επιθυμεί την διαφάνεια, αλλά πάντα στηριγμένη σε πραγματικά στοιχεία και βάση τη νομοθεσία και ταυτόχρονα ο πρώτος που θέλει το 50-50 από την διαιτησία, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι η ομάδα που επενδύει πραγματικά στο ποδόσφαιρο, έχει το καλύτερο ρόστερ και θέλουμε να πιστεύουμε και την καλύτερη ομάδα.
Επίσης, υπήρξε ταύτιση απόψεων στο ότι ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοί του, πρέπει να ασχοληθούν με το πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι με θέματα με τα οποία ασχολούνται αυτοί που δεν μπορούν να ασχοληθούν με το πραγματικό ποδόσφαιρο.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου