ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

«Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βάλει εύκολους πόντους»

«Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βάλει εύκολους πόντους»

10/09/2011

Μερικές από τις σκέψεις του για τον τρόπο που θα παρατάξει την εθνική Ρωσίας εναντίον της Εθνικής μας ομάδας στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση για το Ευρωμπάσκετ αποκάλυψε ο Ντέιβινιτ Μπλατ μιλώντας στη Sportday.

«Πάντα μου αρέσει να αντιμετωπίζω την Ελλάδα. Είναι μια δυνατή ομάδα με τεράστια ιστορία στο μπάσκετ και έχει παίκτες με ταλέντο και εμπειρία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παίξουμε αντίπαλοι ξανά είναι όντως μια νέα πρόκληση για την ομάδα μου και θα πρέπει να βγούμε νικητές από αυτό το ματς», τόνισε ο προπονητής της Ρωσίας.

«Σίγουρα είναι διαφορετική η Ελλάδα καθώς λείπουν μερικοί παίκτες-αστέρια αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Γιατί διαθέτει παίκτες που πεινούν για μετάλλια και διακρίσεις, οπότε γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», συνέχισε και κατέληξε.

«Θέλω να είμαστε σοβαροί, δυνατοί στην άμυνα να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ που αποτελεί σημαντική κατηγορία να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Γενικά πρέπει να είμαστε αρκετά ομαδικοί παίζοντας έξυπνα στην επίθεση και να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βάλει εύκολους πόντους. Να την εμποδίσουμε να βρει τις λύσεις που απαιτούνται. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου