ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει για νέο ΔΣ ο Παναθηναϊκός! (video)

Πάει για νέο ΔΣ ο Παναθηναϊκός! (video)

9/9/2011
Πάει για νέο ΔΣ ο Παναθηναϊκός! 
Σε νέα ΓΣ που θα γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα (πιθανότατα στις 4 Οκτωβρίου) θα γίνει η εκλογή νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως προανήγγειλε ο Δημήτρης Γόντικας μετά την συνεδρίαση της Παρασκευής. «Υπάρχουν ικανά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν για να έχουμε μία διοικητική σταθερότητα», το σχόλιο του προέδρου των «πράσινων». Έντεκα μόλις μέλη έδωσαν το «παρών».


Στην σημερινή συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά, παραβρέθηκαν μόλις έντεκα μέλη ωστόσο είναι σημαντικό ότι δεν υπήρχαν νέες παραιτήσεις (σ.σ ούτε από την πλευρά Βγενόπουλου ο οποίος υπενθυμίζεται ότι μιλάει την Δευτέρα). Δεν έδωσαν το «παρών» Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλοι ενώ αντίθετα συμμετείχαν οι Δημήτρης Γόντικας, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Δημήτριος Δομάζος, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Σωτήρης Λουμίδης, Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης, Λεωνίδας Πολέμης.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» μετά το τέλος του ΔΣ, ανέφερε: «Έγινε μια ενημέρωση των μελών του συμβουλίου για τα τρέχοντα θέματα της εταιρείας. Το συμβούλιο πήρε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Θα γίνει νέα ΓΣ ώστε να γίνει η εκλογή νέου ΔΣ που θα φέρει μεγαλύτερη διοικητική σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν νέες παραιτήσεις. Όπως γνωρίζετε έχουν παραιτηθεί τα έξι μέλη που εκπροσωπούσαν τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και σήμερα ο κ. Δάβαρης. Δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα για νέα αποχώρηση από το ΔΣ. Έχουμε άλλα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και θέλουμε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Για να γίνει η ΓΣ πρέπει να παραβρεθεί το 20% των μελών
".

Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ο κ. Γόντικας, τόνισε:
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Είναι σαφή τα μεγέθη και είναι δύσκολο να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Υπάρχουν άξιοι και ικανοί άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και εκεί πρέπει να στοχεύσουμε όλοι…»


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου