ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ με «τεσσάρα»! (vid)

Έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ με «τεσσάρα»! (vid)

10/9/2011
Έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ με «τεσσάρα»! (vid)
Έδειξε τα «δόντια» της η Λοκομοτίβ Μόσχας απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι «σιδηροδρομικοί» αν και βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά δύο γκολ, έκαναν «φύλλο και φτερό» την αντίπαλό τους, σημείωσαν τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και επικρατώντας τελικά με σκορ 4-2, έστειλαν και μήνυμα στην ΑΕΚ με την οποία βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Europa League.


Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της ομάδας χόκεϊ Λοκομοτίβ Γιάροσλαβλ, «αδελφού» σωματείου ουσιαστικά των γηπεδούχων, που ίσως επηρεασμένοι και από το τραγικό αυτό γεγονός, βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τα γκολ των Λάζοβιτς (8’) και Μπουχάροφ (31’).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε δραματικά και η Λοκομοτίβ εντυπωσιάζοντας το κοινό της, κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη επί της Ζενίτ μετά από εκείνη του 2007. Η αντεπίθεση ξεκίνησε με τη σέντρα της επανάληψης και γκολ του Ομπίνα, ενώ στο 61’ ο Καισέδο ισοφάρισε και στη συνέχεια μίλησε ένας αμυντικός. Ο Ντα Κόστα πρώτα στο 76’ και ξανά λίγο πριν το τέλος «χτύπησε» δις και διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Αποτέλεσμα που διατηρεί αήττητη τη Λοκομοτίβ τους τελευταίους 2,5 μήνες που την ομάδα έχει αναλάβει ο Ζοσέ Κουσέιρο.

Για τη Λοκομοτίβ αγωνίστηκαν οι: Φιλτσόφ, Ντα Κόστα, Ντούριτσα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Ταράσοφ, Λοσκόφ (73' Θαπατέρ), Γκλουσάκοφ, Ομπίνα (82'Οζντόεφ), Καϊσέδο (73' Σίτσεφ), Μαϊκόν



www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου