ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει χρόνο ακόμη ο Χάουαρντ

9/9/11

Ο Ματ Χάουαρντ χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής από τους υπόλοιπους ώστε να εξοικοιωθεί στα νέα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δείχνει ακόμη "σφιγμένος" και διστακτικός.

Για έναν παίκτη που έρχεται από την Αμερική στην Ευρώπη του είναι αναμφίβολα δύσκολο να προσαρμοστεί γρήγορα στα νέα δεδομένα. Και ειδικά για κάποιον ο οποίος προέρχεται από το κολεγιακό πρωτάθλημα των H.Π.Α. Βέβαια, ο συμπατριώτης του, Κέιλιν Λούκας, δείχνει να εξοικειώνεται, αλλά στην περίπτωση του Ματ Χάουαρντ, ο 22χρονος πάουερ-φόργουορντ δείχνει να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσει τον νέο τρόπο παιχνιδιού, αλλά και τα συστήματα της ομάδας.

Τα πρώτα δείγματα γραφής για τον Ματ Χάουαρντ αναφέρουν πως έχουμε να κάνουμε, προς το παρόν, με ένα παίκτη ο οποίος ακόμη είναι "σφιγμένος", προσεκτικός και διστακτικός στην επίθεση. Φάνηκε, βέβαια, εξ αρχής πως ο 22χρονος πάουερ-φόργουορντ είναι μαχητής, παλεύει στο παιχνίδι, ρίχνει το λεγόμενο "ξύλο" και μπαίνει δυναμικά σε όλες τις φάσεις. Θέλει χρόνο, όμως, τόσο για να αφομοιώσει τα νέα δεδομένα όσον αφορά στον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη, όσο και την τακτική.

Γενικώς, ο συμπαθής Ματ Χάουαρντ, δείχνει το προφίλ ενός παίκτη που είναι χαμηλών τόνων, ο οποίος ακόμη προσπαθεί να εξοικειωθεί όχι μόνο στα νέα δεδομένα του αθλήματος που υπάρχουν στην Ευρώπη, αλλά γενικώς στον νέο τρόπο ζωής που έχει συναντήσει στην Ελλάδα। Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως απλώς χρειάζεται υπομονή και χρόνος στην περίπτωση του και από αγώνα σε αγώνα, ο Αμερικανός φόργουορντ θα "λυθεί", θα βρει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου