ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μπλατ: «Σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα»

Μπλατ: «Σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα»
10/9/2011
Μπλατ: «Σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα»

Εγκώμια από τον τεχνικό της Ρωσίας, Ντέιβιντ Μπλατ για την Εθνική ομάδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την των δύο ομάδων στο Ευρωμπάσκετ. «Η Ελλάδα περνάει τώρα ό,τι πέρασα και εγώ τα τελευταία χρόνια», σχολίασε στην «Πράσινη» για τις απουσίες «βασικών» στελεχών της ομάδας καταλήγοντας… «Η Ελλάδα είναι σκληρός αντίπαλος για τον οποιοδήποτε».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ άρχισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην ομάδα του…

«Θα έλεγα ότι τα πήγαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, όχι τέλεια. Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά είμαστε καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Οι παίκτες που ήταν στην ομάδα της Πολωνίας είναι πιο σημαντικοί τώρα στο παιχνίδι μας. Πήγαμε καλά σε εκείνη τη διοργάνωση χωρίς Κιριλένκο και Κριάπα και τώρα που αυτοί επέστρεψαν μας έδωσαν περισσότερη εμπειρία και σίγουρα γίναμε καλύτερη ομάδα», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι είμαστε στο επίπεδο μιας ομάδας μεταλλίου, όμως αυτό που έχουμε δείξει είναι ότι είμαστε μια ομάδα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κανείς και η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιοδήποτε. Επίσης, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε, όποτε ας κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι ας προσπαθήσουμε σκληρά».

Ο Μπλατ σχολίασε για τις πολλές απουσίες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας…

«Η Ελλάδα περνά τώρα ό,τι πέρασα εγώ τα τελευταία χρόνια. Ξαφνικά οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες δεν ήρθαν και προσπαθεί να βρει τρόπο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Το αβαντάζ για την Ελλάδα είναι ότι έχει πολλούς καλούς παίκτες και αυτοί που ήρθαν να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους ηγέτες είναι πολύ καλοί παίκτες. Τους είδα στο τουρνουά που παίξαμε στην Κύπρο. Είναι σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα για τον οποιονδήποτε.

Χάσαμε βέβαια ένα παιχνίδι από τα Σκόπια, όμως αυτό το σοκ ήταν για καλό πιστεύω. Οι καλές ομάδες και η Ελλάδα είναι η καλή ομάδα γνωρίζουν πώς να αντιδρούν σε τέτοιες καταστάσεις», κατέληξε.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου