ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

"Κακό ότι δεν έχουμε επίσημα ματς" (videos)

"Κακό ότι δεν έχουμε επίσημα ματς"(videos)

Για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Μαρσέιγ, μίλησαν παίκτες και ο Γιάννης Μώραλης σε εκδήλωση που έγινε στου Ρέντη. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί. Δείτε βίντεο.
Η χορηγός του Ολυμπιακού, Vodafone πραγματοποίησε εκδήλωση στου Ρέντη με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Θρύλου.
Οι Νταβίδ Φουστέρ, Φράνκο Κοστάνσο, Κέβιν Μιραλάς, Φρανσουά Μοδέστο, Γιάννης Μώραλης και Γιάννης Φετφατζίδης μίλησαν για την πρεμιέρα με τους Γάλλους, τονίζοντας πως είναι μειονέκτημα για την ομάδα, το ότι δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του.



Φουστέρ: "Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι πολύ σημαντικό για μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές.

Ήρθαν παίκτες που θα μας βοήθησαν σημαντικά. Το κακό είναι ότι δεν καταφέραμε να έχουμε επίσημα ματς στα πόδια μας για να καταφέρουμε να δέσουμε σαν σύνολο και να γνωριστούμε καλύτερα. Το ματς με τη Μαρσέιγ είναι το πιο σημαντικό του ομίλου. Όποιος κερδίσει θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες του για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".


 
Μοδέστο: "Γνωρίζουμε ότι η Μαρσέιγ έρχεται να παίξει αυτό το ματς, έχοντας στα πόδια της επίσημα ματς , αντίθετα με εμάς που δεν έχουμε κανένα. Αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει δικαιολογία για μας και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε κοντρόλ της μπάλας όταν είναι στο έδαφος.

Θα προσπαθήσουμε να τους πιέσουμε και να επιβάλλουμε ρυθμό  Γνωρίζω τον Ντεσάμπ, τον είχα προπονητή και στην Μονακό, είναι καλός τεχικός, έχει κάνει σημαντική δουλειά στην Μαρσέιγ, η οποία είναι μία δυνατή και γρήγορη ομάδα με καλή φυσική κατάσταση. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας μου εδώ, νιώθω πολύ καλύτερα".


 
Κοστάνσο: "Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη με την Μαρσέιγ και πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη, καθώς και οι οπαδοί μας περιμένουν από μας, μία καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις κατευθείαν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως πρέπει.

Αισθάνομαι πολύ όμορφα που αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ζωή στην Ελλάδα. Όλοι μας υποδέχτηκαν πολύ όμορφα και η χώρα σας θυμίζει πολύ την Αργεντινή".  


 
Μιραλάς: "Εγώ αισθάνομαι καλά και είμαι έτοιμος. Μου το λέει πολύς κόσμος αυτό. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, δε με ενδιαφέρει να σκοράρω, αλλά να νικήσει η ομάδα. Από εκεί και πέρα, αν σκοράρω εγώ και η ομάδα νικήσει, τότε θα είναι το καλύτερο δυνατό. Η Μαρσέιγ είναι πολύ τεχνική ομάδα και με καλή φυσική κατάσταση. Έχουν γρήγορους επιθετικούς. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Όμως δεν μπορούν να μας φοβίσουν στην έδρα μας!

Στο Καραϊσκάκη πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι σε αυτή τη διοργάνωση θα πρέπει να δώσουμε το 100% στην έδρα μας. Μια νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη διοργάνωση γιατί πρόκειται και για την έναρξη της διοργάνωσης. Πρέπει να παίξουμε με πάθος. Να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας. Αν όλοι δώσουμε το 100% και έχουμε όρεξη τότε θα τα καταφέρουμε".


 
Μώραλης: "Είναι αδιανόητο το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας να είναι για το Champions League. Είναι κάτι που μας ανησυχεί πάρα πολύ. Προβληματίζει έντονα και εμάς σαν διοίκηση, αλλά και τον προπονητή και θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρξει κάποια πρόβλεψη και ο Ολυμπιακός να έχει κάποια επίσημα ματς στα πόδια του, πριν ριχτεί στην μάχη της Ευρώπης".


 
Φετφατζίδης: "Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για εμένα θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Θα είμαι έτοιμος και θα κάνω τα πάντα για να αντεπεξέλθω. Νομίζω πως θα είμαι έτοιμος. Σίγουρα εμείς πάμε για τη νίκη και μόνο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς, αφού οι 3 βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί.

Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση θα αγωνιστώ. Όπου μου ζητάει ο προπονητής μου, εκεί θα παίζω".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου