ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι πάντα Μαρσέιγ

Είναι πάντα Μαρσέιγ

10/9/2011
Ο προπονητής της Ουντινέζε, που αντιμετώπισε σε ένα μήνα Μαρσέιγ και Αρσεναλ ακτινογραφεί τις αντιπάλους του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή».

«Η Μαρσέιγ όπως και εμείς βρισκόμασταν σε στάδιο προετοιμασίας. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν πιστεύω στο 50% εκείνης που θα παρουσιαστεί. Κερδίσαμε στο φιλικό, αλλά και τότε είχα πει πως αυτή δεν είναι η αληθινή Μαρσέιγ. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει Champions League. Δεν μπορώ να έχω την πραγματική εικόνα. . Γνωρίζω πως η Μαρσέιγ είναι μια πραγματική ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός της Ουντινέζε σχετικά με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν την οποία αντιμετώπισε σε φιλικό ματς το καλοκαίρι.


Για την εικόνα που παρουσιάζει η γαλλική ομάδα είπε: «Η Μαρσέιγ παίζει σε ένα ισχυρό πρωτάθλημα, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό και αυτό βοηθάει περισσότερο. Σίγουρα έχει αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν, αφού έφυγαν οι δυο βασικοί της αμυντικοί. Έχει ένα εξαιρετικό προπονητή, τον Ντεσάμ, που έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να διαχειριστεί ανάλογες καταστάσεις. Είναι καθοριστικός για την Μαρσέιγ».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι και αν θα επηρεαστεί: «Σίγουρα, γιατί ειδικά τα παιχνίδια του Champions League είναι διαφορετικά. Και να σκεφτείτε πως η Μαρσέιγ έχει ήδη παίξει .

Σχετικά με τις αποχωρήσει των Νασρί και Φάμπρεγας στην Αρσεναλ: «Είναι δυο σημαντικές αποχωρήσεις, γιατί και οι δυο ήταν παίκτες καθοριστικοί για τους Λονδρέζους. Έχουν νέους σε ηλικία παίκτες που όμως έχουν εμπειρία γιατί παίζουν από μικροί. Αλλά θεωρώ ότι αυτή θα είναι μια δύσκολη σεζόν για την Άρσεναλ».

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν σχολίασε και την εικόνα του Ολυμπιακού: «Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω τον Ολυμπιακό, όμως ξέρω ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, που παίρνει τίτλους και αγωνίζεται συνέχεια στην Ευρώπη. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί βοηθάει τους παίκτες, την ομάδα. Θυμάμαι πως είχε κάνει σημαντικές νίκες, όπως αυτή με την Λάτσιο στην Ρώμη ενώ και η έδρα του είναι γνωστή, κάτι το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί».
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου