ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Εξώδικο Τζίγγερ και... φιλιά Καρπετόπουλου



Εξώδικο Τζίγγερ και... φιλιά Καρπετόπουλου

8/9/2011 Εξώδικο στην εφημερίδα "Sportday" και στον Αντώνη Καρπετόπουλο, έστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κάνει επαφές με Άραβες επενδυτές για τις μετοχές του Παναθηναϊκού.
Εξώδικο Τζίγγερ και... φιλιά Καρπετόπουλου
Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και στην αθλητική εφημερίδα Sportday, με αφορμή το υπαρκτό ενδιαφέρον, κατά την εφημερίδα, των Αράβων για τις μετοχές του Παναθηναϊκού.
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας, Αντώνης Καρπετόπουλος, είχε κάνει λόγο για επαφές ανάμεσα σε Άραβες επενδυτές και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Τριφυλλιού, κάτι που η πλευρά του δεύτερου διέψευσε κατηγορηματικά.
Ωστόσο τις επόμενες μέρες ο Αντώνης Καρπετόπουλος υποστήριξε ότι έχει στη διάθεση του e-mail που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να στείλει εξώδικο στον ίδιο και στην εφημερίδα, απαιτώντας είτε να παραδεχτούν ότι δεν υπάρχει θέμα, είτε να δημοσιεύσουν τα e-mail.
Το www.prasinanea.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και του ζήτησε ένα σχόλιο για την αποστολή του εξωδίκου. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε με σαρκασμό: "Του στέλνω χαιρετίσματα και δύο γλυκά φιλιά".

Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου