ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γιαννακόπουλος… κατά Μαρινάκη!

Γιαννακόπουλος… κατά Μαρινάκη!

11/9/2011
Γιαννακόπουλος… κατά Μαρινάκη!
Βολές κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, εξαπέλυσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Το αφεντικό της ΚΑΕ του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν… φτάνουν μόνο τα χρήματα του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων», αλλά χρειάζεται και ικανότητα. Επιπλέον, σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκε αισιόδοξος.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει βάλει 120 εκατ. ευρώ», ισχυρίστηκε αρχικά αναφερόμενος στον Μαρινάκη και πρόσθεσε: «Αυτά τα λένε ορισμένοι για προβολή. Και δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα για να είσαι ικανός, χρειάζονται κι άλλα πράγματα…».

Αναφορικά με την τωρινή κατάσταση στον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Για την Ελλάδα γενικότερα. Όμως είμαι αισιόδοξος, ότι θα βρεθεί ένας καλός Παναθηναϊκός για να πάρει την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί και χρειάζεται χρήματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αντρέα Βγενόπουλο και στην συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να δώσει τη Δευτέρα.

«Δεν ξέρω τι θα πει ο Ανδρέας για να κρίνω. Είναι όμως καλός Παναθηναϊκός, πιστεύω ότι έχει μελετήσει τα πράγματα και θα προτείνει μία λύση».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προθέσεις του ίδιου αλλά και του αδερφού του, Παύλου, ανέφερε: «Εμείς έχουμε τελειώσει για τον Παναθηναϊκό. Κάτσαμε ακόμα ένα χρόνο για τον κόσμο και επειδή δεν βρέθηκε ούτε ένας να πάρει την ομάδα. Έστω να του την χαρίσουμε».

Τέλος, για την αποχώρηση του Τζίγγερ, τόνισε ότι «εγώ το περίμενα ότι θα συμβεί. Όταν αρχίζει το παιχνίδι και σε βρίζουν από το πρώτο λεπτό, τότε αναπόφευκτα φεύγεις», ενώ για τη δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε:

«Δεν επιτρέπεται να μην έχει γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που θα έδινε ζωή στο σύλλογο. Ο Γιάννης είχε φτάσει σε συμφωνία με τις τράπεζες, αλλά τώρα δεν ξέρω τι γίνεται».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου