Υπάρχουν δύο καραμπινάτες φάσεις στην αναμέτρηση του Θρύλου με τον Άρη που καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο πως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αντιμετώπισε τους παίκτες του πρωταθλητή!

Μπορεί κάποιοι να μας θεωρήσουν υπερβολικούς, αλλά ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου εκτός από τον Άρη κέρδισε... κι άλλους. Ας αφήσουμε όμως τα γεγονότα να μιλήσουν. Φάση στο 40ό λεπτό ο Ιμπαγάσα κλέβει τη μπάλα και την περνά στον Τζιμπούρ που προσπαθεί να ξεπεράσει τον Καζναφέρη με τον ποδοσφαιριστή του Άρη να τον σταματά με τον πλέον αντικανονικό τρόπο. Ο Δωδεκανήσιος ρέφερι «κλείνει» για πρώτη φορά τα μάτια και επιτρέπει στον Καζναφέρη, που είχε ήδη «κιτρινιστεί» να συνεχίσει ν' αγωνίζεται.

Δύο λεπτά αργότερα, ο «γενίτσαρος» Καστίγιο κλωτσάει παρατεταμένα και εν ψυχρώ τον Μιραλάς, με την μπάλα να βρίσκεται αρκετά μακριά εξαιτίας της ντρίπλας που έχει επιχειρήσει ο Βέλγος επιθετικός. Κίτρινη κάρτα ήταν η ποινή για τον Μεξικανό, ο οποίος θα γλυτώσει ξανά την αποβολή στο 59', όταν με αρκετά καθυστερημένο μαρκάρισμα από πίσω γκρέμισε τον Χολέβα (τον χτύπησε στα πλευρά) και έμεινε ατιμώρητος από τον Σιδηρόπουλο!

Βέβαια δεν υπάρχει η ίδια διστακτικότητα και προς τους «ερυθρόλευκους» με πιο χαρακτηριστικό γεγονός την κίτρινη κάρτα που είδε ο Ορμπάιθ για μαρκάρισμα στον Τόχα με τον παίκτη του Άρη να βουτά χωρίς να τον ακουμπά ο Βάσκος. Πολύ απλά λοιπόν ο Δωδεκανήσιος ρέφερι σφύριζε με δύο μέτρα και δύο σταθμά στο σημερινό ματς, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε αυτός!

www.thrylos.gr/