ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Αυτή είναι η Μπρέντα

Αυτή είναι η Μπρέντα

29/07/2011
Η τρίτη αντίπαλος του Θρύλου στην Ολλανδία είναι η Μπρέντα. Μία ομάδα την οποία ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, πάλι σε φιλικό αγώνα, την περίοδο 1998-99. Τότε ο πρωταθλητής είχε ηττηθεί 1-0 αλλά εκείνη η χρονιά μας έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό όλων των Ολυμπιακών, γιατί ο Θρύλος πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα παίζοντας απίστευτο ποδόσφαιρο ενώ στην Ευρώπη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, πριν αποκλειστεί από τον ...αέρα και το γκολ του Αντόνιο Κόντε. Μακάρι η φετινή σεζόν να είναι παρόμοια με τότε και γιατί όχι, καλύτερη.

Η Μπρέντα ανήκει στις μικρομεσαίες ομάδες του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 13η θέση έχοντας 40 γκολ στην επίθεση και 66(!) παθητικό. Καταλαβαίνετε οτι δεν είναι και κάποιο μεγαθήριο αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ποιό έτοιμη από τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (30/07) στις 20:30 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live chat από το thrylos.gr.

Οι «αρουραίοι» ή αλλιώς «κίτρινος στρατός», έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής έξι ποδοσφαιριστές αλλά κανέναν με μεταγραφή. Αποκτήθηκε ο Σάντι Κολκ με τη μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Μπερλίν, είναι 29χρονος επιθετικός από την Ολλανδία. Δανεικός αποκτήθηκε τόσο ο Φλοριάν Ζόζεφσουν από τον Άγιαξ όσο και ο Ρόλι Μπονεβάτσια, 19χρονος μεσοεπιθετικός επίσης από τον «Αίαντα».

Ως ελεύθεροι αποκτήθηκαν οι Έρικ Μποτεγκίν, 23χρονος αμυντικός από την Τσβόλε, Ζόρντι Μπούις, 22χρονος αμυντικός από την Ντε Γκράαφσαρπ και ο Μάικ Ζόνεφελντ, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την ΑΕ Λεμεσού. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ολλανδός Γιον Καρέλσε, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Μπρέντα από το 2006. 

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου