ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τελικός…

Τελικός…

28/07/2011
Τελικός…
Το τελευταίο εισιτήριο που απομένει για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα διεκδικούν σήμερα ΟΦΗ και Λεβαδειακός (20:30, Conn-x TV1), στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Οι Κρητικοί βολεύονται ακόμα και με ήττα με σκορ 1-0, αφού παραμένουν σε θέση ισχύος έναντι των Βοιωτών, οι οποίοι χρειάζονται νίκη αλλά και να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές. Δόξα Δράμας-Διαγόρας το άλλο παιχνίδι (20:30, Conn-x TV2).

ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Τους κόπους μιας χρονιάς παίζουν σε ένα 90λεπτο ΟΦΗ και Λεβαδειακός στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Στον «τελικό» της Νέας Σμύρνης οι Κρητικοί είναι αυτοί που ξεκινούν με προβάδισμα αφού προηγούνται τριών βαθμών των αντιπάλων τους και πάνε ουσιαστικά για τρία αποτελέσματα. Με νίκη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανεβαίνει και μαθηματικά στη Σούπερ Λίγκα, ενώ με ισοπαλία θα χρειάζεται ένα «τρίποντο» στα δύο εναπομείναντα ματς με Δόξα Δράμας και Διαγόρα Ρόδου. Ακόμα, όμως, και η ήττα με σκορ 1-0 κάνει στους Κρητικούς, οι οποίοι θα υπερτερούν στην ισοβαθμία με την ομάδα της Βοιωτίας.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός θέλει μόνο νίκη και να σκοράρει δύο φορές τουλάχιστον, αφού το 1-0 δεν του αρκεί. Με νίκες 2-0, 2-1 και πάνω, θα έχει την ισοβαθμία υπέρ του, αφού θα υπερτερεί στα εκτός έδρας γκολ.

Δόξα Δράμας-Διαγόρας

Εν αναμονή της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, για τις ενστάσεις που έχουν καταθέσει εναντίον της Διαγόρας και ΟΦΗ, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της στα πλέι οφ, η Δόξα Δράμας υποδέχεται (τυπικά) στον Διαγόρα με στόχο τη νίκη για ελπίζει, έστω και μαθηματικά, στην άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η ομάδα της Ρόδου δεν διατηρεί καμία ελπίδα άνοδο.

Η Βαθμολογία των πλέι οφ

1.ΟΦΗ 11 (7-3)
2.Λεβαδειακός 8 (4-1)
3.Δόξα Δράμας 5 (4-6)
4.Διαγόρας Ρόδου 0 (0-5)


Κριτήρια ισοβαθμίας

1.Πόντοι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις
2.Διαφορά τερμάτων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις
3.Θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου