ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιστρ-ΟΦΗ στο «σπίτι»! (video)

PLAY-OFF-Επιστρ-ΟΦΗ στο «σπίτι»! (video)

28/07/2011
Επιστρ-ΟΦΗ στο «σπίτι»! (video) 
Αρκετά κράτησε το «αστείο»!

Πλέον θα το… ανεχτεί μόνο δυο μέρες ακόμα!

Ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος απέναντι στον Λεβαδειακό (1-1) και από πάνω του στη βαθμολογία των πλέι-οφ και πλέον -αν νικήσει το Σάββατο την ελλιπέστατη Δόξα Δράμας- επιστρέφει οριστικά στην κατηγορία που η ιστορία του επιβάλλει να θεωρεί σπίτι του!

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής


ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1
(23' Ουκάρ - 36' πεν. Ζουρούδης)

Δόξα Δράμας-Διαγόρας 1-1
(51’ Ν. Τσιμπλίδης - 11’ Αυγενικού)

Η βαθμολογία (4 αγ.)

ΟΦΗ 12 (8-4)
Λεβαδειακός 9 (5-2)
Δόξα Δράμας 6 (5-7)
Διαγόρας 1 (1-6)

*Σε περίπτωση ισοβαθμίες μετρούν -κατά σειρά- τα μεταξύ τους ματς, τα εκτός έδρας γκολ και η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (ο ΟΦΗ τερμάτισε 2ος και ο Λεβαδειακός 3ος).

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο, 30/7 (20:30, Conn-X)

Λεβαδειακός-Διαγόρας (Δημοτικό Φυλής)
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας (Δημοτικό Καλλιθέας)



Έφτιαξαν… ατμόσφαιρα!

Με γνωστά τα δεδομένα του ματς (ο ΟΦΗ έμενε πρώτος ακόμα και με ήττα 1-0, ο Λεβαδειακός χρειαζόταν οποιαδήποτε νίκη όπου θα είχε σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ) δεν χρειαζόταν… μαγική σφαίρα κανείς για να προβλέψει την εικόνα του. Οι Κρητικοί, λοιπόν, μπήκαν επιφυλακτικά, οι Βοιωτοί μπήκαν (ήθελαν, δεν ήθελαν) δυναμικά -αλλά καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν μπήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή μέχρι το 23’.

Τότε που η συνεργασία Κάλαϊτζιτς-Ουκάρ κατέληξε στο ωραίο βολέ του τελευταίου και… άνοιξε ακόμα περισσότερο το δρόμο του ΟΦΗ προς τη Σούπερ Λίγκα. Παρόλα αυτά, ωστόσο, δεν κατάφερε να ρίξει και το ηθικό του Λεβαδειακού (που ούτως ή άλλως σε δύο γκολ στόχευε). Όταν, λοιπόν, το απλωμένο πόδι του Μπούρμπου -και η ελαφρά επαφή που είχε μ’ εκείνο του Πόποβιτς- κρίθηκε ως το πέναλτι με το οποίο ο Ζουρούδης του έδωσε το ένα απ’ αυτά, το… θρίλερ μόλις ξεκινούσε!

Πολύ… Κρητικός για να «πεθάνει»!

Με την επιστροφή από τ’ αποδυτήρια, ο Λεβαδειακός δεν… έχασε καθόλου χρόνο. Δημιουργώντας, λοιπόν, έναν πεντάλεπτο «εφιάλτη» στον ΟΦΗ (με δύο καλά σουτ των Κοιλιάρα και Λισγάρα που απέκρουσε ο Βεζυρίδης και ένα γκολ που σωστά δεν μέτρησε ενδιάμεσα -για φάουλ του Ναπολεόνι στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ), έδειξε να τον στριμώχνει στα σχοινιά. Όταν, δε, ο Ζουρούδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 63’ -οι Κρητικοί φάνηκαν να «φλερτάρουν» με το νοκ-άουτ. Αμ δε…

Αφού μάζεψαν όσες δυνάμεις δεν είχαν σπαταλήσει στις παραλίες (την ώρα που οι αντίπαλοί τους γυμνάζονταν κανονικά), οι παίκτες του Αναστόπουλου κατάφεραν να οχυρώσουν την περιοχή τους. Τόσο πολύ που -όχι μόνο να αποκρούουν άνετα τα «γεμίσματα» στα οποία κατέφευγαν σταδιακά σ' αυτή οι Βοιωτοί. Αλλά και να χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία (στο τετ α τετ του Καμπάνταη στις καθυστερήσεις) για να τους αφήσουν από σήμερα «στον τόπο»!





ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ρόβας (70' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (57' Κατσικογιάννης), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ (79' Ζαχαράκης), Μπούρμπος

Στον πάγκο έμειναν οι: Κασμερίδης, Πίτσος, Ρούσεφ, Τάντιτς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας (87' Βασιλείου), Κοιλιάρας (67' Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (79' Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Πασχαλάκης, Αλεξίου, Τάσιτς, Μπουντόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης







www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου