ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έκλεισαν τ' αυτιά τους, έκαναν τη δουλειά τους! (BINTEO)



Έκλεισαν τ' αυτιά τους, έκαναν τη δουλειά τους! (BINTEO)

28.07.2011 Με γκολ των Σκέμπρι, Ακόστα και Σολάκη, ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ένα ξεκούραστο βράδυ στο Λουξεμβούργο, εξασφαλίζοντας από το πρώτο παιχνίδι την πρόκρισή του στην επόμενη φάση!

Έκλεισαν τ' αυτιά τους, έκαναν τη δουλειά τους! (BINTEO)
Οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν τ' αυτιά τους σε όλα όσα γίνονται αναφορικά με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, κάνοντας το καθήκον τους απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να τους ανησυχήσει.
Εδαφική υπεροχή ο Βόλος
Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η κλασικότερη ευκαιρία των Βολιωτών ήρθε στο 13' όταν ο Μόνχε πέρασε πολλή όμορφη κάθετη μπαλιά στον Σκέμπρι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ντιφερντάνζ, αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Οι Μπρέσκα και Μόνχε ήταν οι κύριοι εκφραστές της ομάδας του Χάβι Γκράθια, ανησυχ΄ντας συνεχώς τους αμυντικούς της Ντιφερντάνζ.

Ωστόσο, μετά το 20' η ομάδα από το Λουξεμβούργο ανέβηκε αισθητά, ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ανυσήχησαν τον Γιακούποβιτς. Η ευκαιρία του Νταρμπιόν (33') ήταν η τελευταία ουσιαστική ευκαιρία των “ερυθρολεύκων” με το 0-0 να παραμένει έως την λήξη του ημιχρόνου.
Τους... χόρεψε Ντίφερ-Ντανς στην επανάληψη!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν ήταν και πολύ ζωηρές, με μόνη εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μαρτίν στο 52' για τον Ολυμπιακό και μια μεγάλη ευκαιρία για την Ντιφερντάνζ στο 54' με τον Φρανζονί.
Στο 66' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ρόκας πάσαρε όμορφα στον Σκέμπρι που δεν ήταν οφσάιντ κι αυτός έγραψε το 0-1! Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ακόστα που με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έγραψε το 0-2.
Μετά και το 0-2 ο ρυθμός του παιχνιδιού έπαισε κατακόρυφα, ωστόσο το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90', όταν ο Σολάκης σκόραρε μέσα από την μικρή περιοχή, ύστερα από σέντρα του Μόνχε, γράφοντας το 0-3, στέλνοντας από τώρα τον Βόλο στα πλέι-οφ του Europa League!


66' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ωραία πάσα του Ρόκα στον Σκέμπρι που δεν είναι οφσάιντ, ο Μαλτέζος μπαίνει στην περιοχή αδειάζει έναν αμυντικό και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ίμ.




71' Δεύτερο γκολ με τον Ακόστα για τους "ερυθρόλευκους"! Δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στη αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Ντιφερντάνζ




90' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Σέντρα του Μόνχε από τα αριστερά, ωραία προβολή του νεοεισελθόντα Σολάκη και 0-3!



Οι συνθέσεις:

Ντιφερντάνζ (Μόρις Σπιτόνι): Βέμπερ (62' Ίμ), Ροντρίγκες, Ζιμπενάλερ (72' Μέι), Μπούκβιτς, Γιένις, Λεόνι, Λέμπρεσν, Κετενμάιερ (75' Ριμπέιρο), Μπέτμερ, Κάρον, Φρανζόνι.

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ντολεζάι, Τομάς, Ρόκας, Άλβαρες, Νταρμπιόν (73' Κάσιο), Μπρέσκα (67' Ακόστα), Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν (84' Σολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου