ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Στον δρόμο που χάραξε ο Ντάρμπισιρ

Στον δρόμο που χάραξε ο Ντάρμπισιρ

Το δρόμο που διάλεξε πρώτος ο Ματ Ντάρμπισιρ, επιλέγει και ο Ντένις Ρόμενταλ. Οι δύο παίκτες ζητούν αποζημίωση για να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.
Τόσο ο Άγγλος επιθετικός όσο και ο Δανός μέσος δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της νέας περιόδου με την παραχώρηση τους να αποτελεί μονόδρομο.
Για τον πρώτο έγινε μία προσπάθεια από πλευράς ερυθρολεύκων, να υπογράψουν νέο συμβόλαιο μαζί του, με χαμηλότερες αποδοχές και να τον δώσουν εκ νέου δανεικό, αλλά ο παίκτης ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να χάσει ούτε ευρώ, από το ποσό που προβλέπεται στην συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο διάστημα προπονείται στου Ρέντη, υπό την καθοδήγηση του Άλεξ Κάσερες. Παρέα στον Βρετανό, μετά την επιστροφή από το Ζέεφελντ κάνει ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, “κόπηκε” από την αποστολή για το Έρμελο.


Ο Εντουάρντο Μαθία μερικές μέρες πριν φύγει ο παίκτης για την Αυστρία είχε ενημερώσει τον ατζέντη του Δανού να βρει ομάδα για να συνεχίσει ο πελάτης του.

Κάτι τέτοιο έως τώρα δεν έχει γίνει, προφανώς γιατί δεν μπορούν να βρουν από άλλο σύλλογο τα χρήματα που παίρνει ο Ρόμενταλ από τον Ολυμπιακό.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά...

Με δεδομένο ότι οι δύο παίκτες δεν δείχνουν καμία διάθεση να κάνουν πίσω και να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, με τους διοικούντες να ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που θα ξεφορτωθούν τα συμβόλαια που έχουν συνάψει με τους Ντάρμπισιρ και Ρόμενταλ. Στην παρούσα φάση οι δύο παίκτες θα συνεχίσουν να προπονούνται μόνοι τους, μέχρι να βρεθεί μία λύση.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου