ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στην Αθήνα ο Γκετσεβίτσιους

Στην Αθήνα ο Γκετσεβίτσιους

Στην χώρα μας έφτασε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ύμνοι για Θρύλο και Σπανούλη από τον Λιθουανό.
Συνοδεία του συμπατριώτη του, παίκτη των Μαΐάμι Χιτ, Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας (ήρθε για διακοπές) αφίχθη στην Ελλάδα, ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ.
Ο Λιθουανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν αυτό θα είναι διετές, όπως έγραφαν την Παρασκευή τα ξένα ΜΜΕ ή μικρότερης διάρκειας. Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του στον Θρύλο, ο παίκτης θα επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του με την οποία προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ που θα γίνει στην χώρα του.


Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, ο 23χρονος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι θα φορέσει την φανέλα του Θρύλου και θα αγωνιστεί στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη.

"Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κυνηγάει όλους τους στόχους. Διακρίνεται κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα και χαίρομαι πολύ που θα φορέσω τη φανέλα του. Είναι πολύ σπουδαίο για μένα το γεγονός ότι θα παίξω δίπλα στον Σπανούλη, τον οποίο θεωρώ από τους κορυφαίους πλέι μέικερ της Ευρώπης", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Ξέρω που έχω έρθει. Ελπίζω να καταφέρω να έχω μια καλή καριέρα".

Κληθείς να τοποθετηθεί για το γεγονός ότι το μπάτζετ της ομάδας είναι χαμηλότερο από άλλες χρονιές, σημείωσε: "Ποτέ δεν κοιτάω τους παίκτες που πλαισιώνουν μια ομάδα, αλλά τους στόχους της".

Πρόκειται για το τέταρτο χτύπημα των Πειραιωτών στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήδη τα ερυθρόλευκα έχουν φορέσει οι Κάιλ Χάινς, Κέιλιν Λούκας και Ματ Χάουαρντ.

Ο Γκετσεβίτσιους είναι ένα χρήσιμο γκαρντ, το οποίο αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Ολυμπιακό.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να φτάσει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο από αγωνιστικής πλευράς.

Οι πόντοι του στην Ευρωλίγκα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, ενώ προέρχεται από μία μεγάλη σχολή του μπάσκετ, όπως η λιθουανική από την οποία έχουν βγει ουκ ολίγοι "εκτελεστές".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου