ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πολυφωνία στο σκοράρισμα

Πολυφωνία στο σκοράρισμα

29 Ιουλίου, 2011 
Δέκα με… τόνο πήραν το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού καθώς στο εκπαιδευτικό διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο σημειώθηκαν δέκα γκολ.
ΡΙΕΡΑ ΜΙΡΑΛΑΣΜάλιστα, υπήρχε πολυφωνία στο σκοράρισμα, καθώς μόνο ο Μιραλάς σημείωσε δύο τέρματα. Από ένα πέτυχαν οι Μοδέστο, Φουστέρ, Σουμπίνιο, Πάντελιτς, Βαλεριάνος, Ριέρα, Μέλμπεργκ και Μανιάτης.
Να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρία γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι Κοστάντζο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος, Φουστέρ, Χολέμπας και Σουμπίνιο. Στο δεύτερο οι Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μαρκάνο και Γκρμπιτς, ενώ στο τρίτο ήταν οι Βαλεριάνος, Γέστε, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μανιάτης, Φέισα και Ουρτάδο. Μπαλαντέρ ήταν οι Ριέρα και Χαβίτο.
Κατά τα άλλα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ελεύθερο το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς το Σαββατοκύριακο θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικώς, το Σάββατο στις 20.30 θʼ αντιμετωπίσουν την Μπρέντα και εν συνεχεία την Κυριακή στις 14.00 θα παίξουν με την Χερενφέιν.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου