ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

29/07/2011
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!
Έτοιμη να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είναι η Εθνική πόλο γυναικών, που στις 16:00 (ΕΤ1) αντιμετωπίζει την Κίνα στη Σανγκάη. Ήδη επιτυχημένα και μόνο με την παρουσία του στον τελικό, τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση, θέλουν να φτάσουν στη νίκη ώστε να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στα πέρατα της γης! «Μπορεί να μην το ξαναζήσουμε», δηλώνει στη «SportDay» ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Περιμένω ένα κολυμβητήριο κατάμεστο. Καυτή ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να δούμε αν θα επηρεαστούμε εμείς ή οι διαιτητές από τον κόσμο. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τη δική μας επίθεση. Αν χάνουμε την μπάλα, θα πρέπει να μην τρώμε κόντρες. Από την αρχή είχαμε σταθερή πορεία, κοιτάζαμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η νίκη επί της Ρωσίας είχε διπλό καλό, Και ψυχολογικά αλλά κι επειδή ρίξαμε τη Ρωσία πάνω στις ΗΠΑ στα προημιτελικά. Ολλανδία και Ιταλία ήταν καλές ομάδες, αλλά στα μέτρα μας», συμπληρώνει.

Εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέψει με το χρυσό, θα πρόκειται για την πρώτη φορά που Εθνική ομάδα σε επίπεδο Ανδρών ή Γυναικών στέφεται Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, αφού συμμετοχή σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει να επιδείξει μόνο η ομάδα μπάσκετ που το 2006 ηττήθηκε στη Σαϊτάμα από την Ισπανία.

Ήδη όμως, η Εθνική πόλο γυναικών έχει καταφέρει να είναι η μοναδική που επιστρέφει με μετάλλιο από κάθε μεγάλη διοργάνωση στην οποία έχει πάρει μέρος. Ασημένιο στου Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και επίσης δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Αν μας χρωστάει κάτι η Ιστορία με τα δύο αργυρά που προηγήθηκαν, καιρός είναι ν’ αρχίσει να ξεπληρώνει σε… χρυσάφι!

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου