ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Ο Γκετσεβίτσιους στον Ολυμπιακό" (video)

"Ο Γκετσεβίτσιους στον Ολυμπιακό" (video)

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 2 χρόνια ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα (video).
Όπως αναφέρει το "sportando.net", το οποίο επικαλείται λιθουανικό δημοσίευμα, η ομάδα του Πειραιά πλήρωσε το buy out του 23χρονου σούτινγκ γκαρντ στην Λιέτουβους Ρίτας και για τα επόμενα 2 χρόνια θα φοράει τα ερυθρόλευκα.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ  θέλει τον Θρύλο να κατέβαλε 60.000 ευρώ (σ.σ.: το ρεπορτάζ μέχρι τώρα ήθελε την ρήτρα αποδέσμευσης να έφτανε κοντά στις 250.000 ευρώ) στους Λιθουανούς για το νεαρό άσο, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 11.7 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague.


Διαβάζοντας, όμως, το λιθουανικό δημοσίευμα βλέπουμε ότι, οι συμπατριώτες του παίκτες επικαλούνται με την σειρά τους ελληνικά ΜΜΕ στα οποία τονίζουν πως ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 23χρονου στον Ολυμπιακό.

Κάτι τέτοιο, έως τώρα δεν έχει γίνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί τα επόμενα 24ωρα, με τον Θρύλο να έχει προθεσμία μέχρι την 1η Αυγούστου για να καταβάλει το ποσό της ρήτρας και να τον βάλει στη... μηχανή του.

Ο Γκετσεβίτσιους, πρόκειται για ένα χρήσιμο γκαρντ, το οποίο αν τελικά αποκτηθεί θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Ολυμπιακό.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να φτάσει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο από αγωνιστικής πλευράς.

Οι πόντοι του στην Ευρωλίγκα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, ενώ προέρχεται από μία μεγάλη σχολή (λιθουανική) από την οποία έχουν βγει ουκ ολίγοι "εκτελεστές".

Δείτε τον Γκετσεβίτσιους εν δράσει:


Lietuvos rytas - Efes Pilsen 7770 M.Gecevicius by bane27

/www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου