ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Champions League: Odense – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Champions League: Odense – Παναθηναϊκός 1-1 (video)


odense pao 1 1 videoΣτόχος επετεύχθη… κατά το ήμισυ. Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Odense και διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League 2011 – 2012, ενόψει της ρεβάνς στις 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Leto στο 47΄ για να ισοφαρίσουν οι Δανοί στο 90΄ με τον Reginiussen.
Τις 100 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος πέρασε στο 77΄ στη θέση του Σωτήρη Νίνη.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στο αγωνιστικό χώρο και η άμυνα των «πρασίνων» πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο τέταρτο. Οι παίκτες του Ferreira αφού ανταπεξήλθαν στην πίεση, κέρδισαν μέτρα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 18΄ με το σουτ του Κατσουράνη έξω από την περιοχή να περνά μόλις άουτ. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο καλύτερα πατούσαν οι «πράσινοι» στο γήπεδο και μάλιστα στο 34΄ ο Leto είχε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Wessels έκλεισε σωστά τη γωνία του και τον σταμάτησε.
Ιδανικότερο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο κανείς δε θα μπορούσε να περιμένει για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Leto στο 47΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Odense. Οι Δανοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν και ήταν επικίνδυνοι σε κάποιες στιγμές, ενώ ο Παναθηναϊκός αμυνόταν στο δικό του μισό και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Η άμυνα των φιλοξενούμενων «προδόθηκε» στο 90΄, όταν ο Reginiussen πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 90΄ Reginiussen / 47΄ Leto
Συνθέσεις
Odense: Wessels, Ruud, Andreasen, Christensen, Utaka, Reginiusen, Falk, Johansson, Sorensen, Mendy (46΄ Gislason, 67΄ Djemba-Djemba), Kadrii
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Sarriegi, Boumsong, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης, Νίνης (77΄ Καραγκούνης), Μαρίνος, Leto, Πετρόπουλος (72΄ Quincy)
Highlights από το Odense – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου