ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εκτός οι Φέισα και Γέστε

Εκτός οι Φέισα και Γέστε

Δύσκολα θα αγωνιστούν στα φιλικά με Μπρέντα (30/7) και Χέρενφεν (31/7) οι Λιούμπομιρ Φέισα και Φραν Γέστε. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να προφυλάξει τόσο τον Σέρβο χαφ που προέρχεται από θλάση, όσο και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο.
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λιούμπομιρ Φέισα και Φραν Γέστε στα δύο τελευταία φιλικά που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην Ολλανδία κόντρα σε Μπρέντα (30/7, 20:30 NovaSports) και Χέρενφεν (31/7, 14:00 NovaSports).
Ο Φέισα προέρχεται από τραυματισμό (είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στο να προφυλάξει τον 23χρονο μέσο, υπό τον φόβο της υποτροπής, κάτι που θα σήμαινε νέα απουσία του από τις προπονήσεις της ομάδας.
Έτσι ο Ισπανός τεχνικός πιθανόν να τον αφήσει εκτός αποστολής για τα δύο φιλικά, για προληπτικούς κυρίως λόγους και να τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με την Γ. Μπρόμιτς στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 4/8.

Όσον αφορά τον Φρανθίσκο Γέστε, το - έστω και ανεπίσημο - ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα φαίνεται πως θα καθυστερήσει λίγο ακόμη. Κι αυτό γιατί ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο και ο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να ρισκάρει την συμμετοχή του στα ματς κόντρα στους ολλανδικούς συλλόγους. Η κατάσταση του Γέστε θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα 1/8
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου