ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Φέισα

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Φέισα

Ο Φέισα έχει, σχεδόν, ξεπεράσει την θλάση στον προσαγωγό, είναι σε καλύτερη κατάσταση, προπονείται μαζί με την ομάδα, αλλά οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο ερχόμενα φιλικά του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο είναι μοιρασμένες.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα έχει δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι ξεκάθαρο από τις προπονήσεις πως ο Σέρβος χαφ ξέρει μπάλα και έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Διαθέτει αρχοντικό στυλ όταν παίζει, ξεχωρίζει για τις σωστές του μεταβιβάσεις, αλλά και για τις κοφτές του ντρίμπλες.
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται για καθαρόαιμο "κόφτη". Η θέση που του ταιριάζει καλύτερα είναι εκείνη του επιτελικού μέσου στον άξονα δίπλα στον ανασταλτικό χαφ, δηλαδή τον ρόλο που έχει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ναι μεν μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος αν χρειαστεί, αλλά έχουμε να κάνουμε περισσότερο με ένα "8αράκι", δηλαδή με ένα σύγχρονο κεντρικό χαφ. Ο Λιούμπομιρ Φέισα και μαρκάρει, αλλά και μπορεί να δημιουργήσει.


Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, λοιπόν, περιμένουν την στιγμή που ο Λιούμπομιρ Φέισα θα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ώστε ο Σέρβος μέσος να πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τον δοκιμάσει είτε στον ρόλο του επιτελικού μέσου, είτε στο πόστο του ανασταλτικού χαφ, έχοντας για παρτενέρ του στον άξονα τους Φρανσουά Μοδέστο, Μοϊσές Ουρτάδο και Αριέλ Ιμπαγάσα, σε διάφορα σχήματα, ώστε να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Από την πλευρά του ο 23χρονος μέσος περιμένει πως και πως την στιγμή που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά το αν θα παίξει σε ένα από τα δύο ερχόμενα φιλικά παιχνίδια των Πειραιωτών, πρώτα το Σάββατο (30/7) κόντρα στην Μπρέντα (20:30, Novasports) και στη συνέχεια την Κυριακή (30/7) απέναντι στην Χέρενφεν (31/7), είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα από τα δύο ματς, πάντως, είναι μοιρασμένες. Κυρίως γιατί υπάρχει η διάθεση ώστε Λιούμπομιρ Φέισα να προφυλαχθεί από τον τραυματισμό του, καθώς πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε υποστεί στο Ζέεφελντ θλάση στον αριστερό προσαγωγό.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου