ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Preview 19ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE (δευτερη μερα)

 

Preview 19ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE

(δευτερη μερα)

29/1/2012

Preview: Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2)

Preview: Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2) 
Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο προκειμένου να προσπεράσει την Ξάνθη στην βαθμολογία.

Ατρόμητος:

Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και μάλιστα μέσα στην Τούμπα, έφερε ενθουσιασμό στο Περιστέρι και το μόνο που δεν θέλει ο Γιώργος Δώνης είναι να δει τους παίκτες του να κάνουν γκέλα με τον Αστέρα.

Για τον λόγο αυτό ο Έλληνας τεχνικός «μάντρωσε» από την Παρασκευή στο ξενοδοχείο τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους έχει συγκεντρωμένους. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να γίνουν αλλαγές, καθώς οι Τάτος, Μπάλλας, Μήτρογλου και Μπρίτο αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Έτσι η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστο, Τόμας, Σκόνδρα, Γιαννούλη, Καραμάνο, Καραγκούνη, Σφακιανάκη, Τάτο, Δημούτσο, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκο, Φυτανίδη, Μπάλλα.

Αστέρας Τρίπολης:

Η νίκη μακριά από την Τρίπολη φαντάζει αδύνατη με τις εμφανίσεις του Αστέρα. Ο Σάκης Τσιώλης ψάχνει να βρει λύσεις, προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα του να φτάσει σε ένα τρίποντο, το οποίο θα της δώσει μια… άνεση για την συνέχεια.

Εκτός θα είναι ο τραυματίας Χουανίτο, ενώ την θέση του δεν αποκλείεται να πάρει ο Κουρμπέλης, ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί στην φυσική του θέση, στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ράγιος με τον Έγκον να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μείνει εκτός.

Αναλυτικά οι παίκτες που επελέγησαν είναι οι: Χακόμπο, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Λαδάκης, Άλβαρες, Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Μπακασέτας και Περόνε.

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 3)

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 3)
Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ ψάχνει το πρώτο του τρίποντο με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, ενώ από την άλλη πλευρά στις νίκες θέλει να επιστρέψει και ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει κάνει μια κοιλιά το τελευταίο διάστημα.
ΠΑΣ Γιάννινα:

Το αρνητικό σερί των 11 αγωνιστικών χωρίς νίκη θέλει να σπάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, έχοντας ωστόσο δύο σημαντικές απουσίες.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη δύσκολη αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπεσέρα και τον ανέτοιμο Τζημόπουλο, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, ύστερα από τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, οι παίκτες του ΠΑΣ γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός, ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ζαραδούκας, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Σκούφαλης, Γεωργίου, Λίλα, Βίλα, Τζάνης και Μπακαγιόκο.

Παναιτωλικός:

Τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές ψάχνει να βρει ο Παναιτωλικός, ο οποίος θέλει να το καταφέρει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αγρινιώτες θα έχουν για πρώτη φορά στην διάθεσή τους στον Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος αποκτήθηκε μέσα στην εβδομάδα.

Παράλληλα ο Μπάμπης Τεννές υπολογίζει και πάλι τον Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Άγγελο Χαριστέα.

Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψουν οι Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά και Ονουάτσι.

Preview: Άρης-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)

Preview: Άρης-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3) 
Λιγότερο από δυο βδομάδες από την τελευταία τους συνάντηση, Άρης και Λεβαδειακός δίνουν ραντεβού τούτη τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανεβασμένοι αλλά με αμφίβολο τον Καστίγιο οι «κίτρινοι». Χωρίς τον Παπαδόπουλο ανηφόρησαν στη Θεσσαλονίκη οι Βοιωτοί.
ΑΡΗΣ:

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι, λοιπόν, ο Μεξικανός είναι ο ρυθμιστής της 11άδας, αφού αν τελικά μείνει εκτός, ο ρόλος του κυνηγού θα ανατεθεί στον Ούμπιντες. Εκτός ο Σολτάνι…

Εξυπακούεται ότι μια μέρα πριν από ματς, η τελευταία προπόνηση διεξάγεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά ο Καστίγιο στάθηκε άτυχος, καθώς έπειτα από κόντρα με τον Ντίκο, αποκόμισε ενοχλήσεις στο γόνατο. Παρόλα αυτά ο Μανουέλ Μασάδο τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Στην περίπτωση που ο Μεξικανός μείνει στον πάγκο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περάσει τον Ούμπιντες στην κορυφή. Και απ’ ότι φαίνεται δεν εμπιστεύεται τον Σολτάνι, μιας και δεν τον πήρε καν μαζί.

Η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Φατί, Κατίδης, Ούμπιντες, Ακόστα, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Τσουκάνης, Κανούλας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει της έκτος έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, δεν θα έχει στην διάθεσή τους Παπαδόπουλο και Μαχαίρα, αλλά επιστρέφουν οι Μουλόπουλος και Φαβάλι, που εξέτισαν τις ποινές τους. Έτοιμος και ο Ναπολεόνι.

Η 20μελής αποστολή: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς.


Preview: Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2)

Η πρώτη υψηλή πτήση για τους «μαυραετούς» ήρθε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τώρα η συνέχεια για τη Δόξα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Η ομάδα της Δράμας υποδέχεται στο… ουδέτερο Καυτανζόγλειο τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας Παναθηναϊκό που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο +5 και απόλυτο αφεντικό της βαθμολογίας.



Σε θέση πρωτόγνωρη για φέτος βρίσκεται η Δόξα, αφού για πρώτη φορά ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει κάποια ομάδα ενώ προέρχεται από νίκη! Αφού λοιπόν, πήρε το "παρθενικό" τρίποντο, καλείται να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα της Δράμας δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός της ομάδας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Ρόκα, Σέρεμετ, Βέρτζο, Τριποτσέρη, Σικαλιά, Σοϊλεδη, Λεάντρο, Βάντερσον, Κάπελ, Ψυχογιό, Αραβίδη, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Παπαδόπουλο, Γελαδάρη, Ρούτση, Κατσικογιάννη, Κυβελίδη, Ουέλινγκτον


Παναθηναϊκός

Χωρίς τον λαβωμένο Σεμπάστιαν Λέτο έφτασε ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Απόντες, θα είναι επίσης οι τραυματίες, είναι επίσης οι Μπουμσόνγκ, Νίνης και Ρούντολφ, ο Καντέ που είναι στο Κόπα Άφρικα και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος. Αντιθέτως, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για πρώτη φορά μετά τα μέσα Ιούλη, είναι και πάλι στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών του Ιανουαρίου (Κυριακή-Τετάρτη), ο Φερέιρα θα κάνει και πάλι ένα μίνι rotation. Μόνο σε πρόσωπα όμως, αφού το… γουρλίδικο 4-4-1-1 δεν δείχνει να το εγκαταλείπει ο Πορτογάλος. Κάτω από τα δοκάρια, θα καθίσει και πάλι ο Καρνέζης, ο οποίος έχει φτάσει τα 622 λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο(5+2 ματς) χωρίς να δεχτεί γκολ.

Μπροστά του, στην άμυνα, θα παραταχθούν από δεξιά προς τα αριστερά οι Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι και Ιωαννίδης. Υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο Κατσουράνης στο κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση, δεύτερος στόπερ θα είναι ο Μπιάρσμιρ.

Στο κέντρο, οι Ζέκα, Κουίνσι θα είναι οι δύο ακραίοι αλλάζοντας συχνά πλευρές όπως κάνουν τελευταία. Στον άξονα, οι Βιτόλο-Σιμάο θα είναι οι κόφτες. Εκτός αν προτιμηθεί ο Κατσουράνης κα ένας εκ των δύο μείνει στον πάγκο.

Τέλος, στην επίθεση, ο Κλέιτον θα έχει λίγο πιο ελεύθερο ρόλο και θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τοτσέ.
Στην αποστολή είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μπίαρσμιρ, Ιωαννίδης, Κλέιτον, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κουίνσι, Ζέκα, Μαυρίας, Σιμάο, Βιτόλο, Σαριέγκι, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Μαρίνος και Χριστοδουλόπουλος.

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Με τα κεφάλια τους γεμάτα από διαφόρων ειδών σκοτούρες (και λίγες μέρες μετά τη μάχη του Κυπέλλου), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν ψάχνουν μόνο αγωνιστική ανακούφιση!

Ψάχνουν και μια νίκη σε ντέρμπι απ’ αυτές που πάντα φτιάχνουν χαμόγελα.

Αν και η καλή μέρα απ’ το πρωί (στη συνάντηση των Σπάτων) θα ‘χει φανεί αν έρχεται για την «Ένωση».

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.


ΑΕΚ

Η σύνθεση και τα πλάνα με τα οποία θα κατέβει η ΑΕΚ στο ντέρμπι είναι γνωστά. Η διάθεση και η… προοπτική με την οποία θα φτάσει στο ΟΑΚΑ θα ‘χει κριθεί εν πολλοίς το πρωί. Η κρίσιμη συνάντηση των μετόχων και το αποτέλεσμα που θα ‘χει για την επόμενη μέρα της «Ένωσης» αναπόφευκτα κλέβει την παράσταση από το αγωνιστικό κομμάτι. Έστω κι αν εκεί η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία εκεί να πάρει «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και… τα πάνω της στη Σούπερ Λίγκα.

Όλα αυτά, λοιπόν, θα τα επιδιώξει σίγουρα χωρίς τον Γρηγόρη Μάκο (κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε) και ενδεχομένως με εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στην τελευταία προπόνηση, όπου ο Κωστένογλου δεν έδειξε βέβαιος για το αν θα χρησιμοποιήσει ως βασικούς τους Λεονάρντο, Βάργκας, Μπέλεκ και Κοντοέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε μια ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Αργυρίου. Στα χαφ δοκίμασε τους Γεωργέα-Καφέ, στην τριάδα μπροστά τους Κλωναρίδη (αριστερά), Κάρλος (επιτελικό), Σιαλμά (δεξιά) και προωθημένο τον Λυμπερόπουλο. Παρόλα αυτά θεωρείται πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα κάποιοι απ’ αυτούς που έμειναν εκτός, με πιθανότερο τον Λεονάρντο.

Απίθανο θεωρείται, δε, να ξεκινήσει κάποιος από τους Εγγλέζου (συνέχισε ατομικό πρόγραμμα), Μπουγαΐδη (ακολουθεί φυσιοθεραπεία μετά την κάκωση που υπέστη στο ματς με τον Εργοτέλη) και Γκούντγιονσεν (που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης) με όλους να τίθενται φυσικά εκτός 20άδας.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.


ΠΑΟΚ

Θρύψαλα και συντρίμμια άφησε στον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Το φυτίλι είχε ανάψει καιρό τώρα, με την ήττα από τον Ατρόμητο να αποτελεί απλά την αφορμή για να σκάσει η βόμβα και να ανοίγει νέες πληγές στον «Δικέφαλο του Βορρά». Η εποχή Ζαγοράκη πέρασε στην ιστορία και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, με τον Ζήση Βρύζα, πλέον, στην προεδρία.

Η ψυχολογία σαφώς και δεν είναι στο καλύτερο σημείο, όμως κανείς δεν θέλει να «πετάξει στα σκουπίδια» ό,τι καλό έχει γίνει μέχρι τώρα, γι’ αυτό θα κάνουν το παν για να μην επηρεαστούν περισσότερο από μια κακή παρένθεση. Ο Λάζλο Μπόλονι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο ΟΑΚΑ, δεδομένων όμως των περιορισμένων επιλογών δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ερωτηματικά.

Ο Γλύκος θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα (απόντος του Έτο) θα ξεκινήσει ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Λίνο και στο κέντρο ο Μαλεζάς με τον Τσιρίλο. Με την προϋπόθεση ότι ο Φωτάκης θα κριθεί απολύτως για τις ανάγκες του παιχνιδιού, θα συνθέτει την τριάδα στα χαφ με τους Γκαρσία και Λάζαρ.

Σε διαφορετική περίπτωση βασικός θα είναι ο Ίβιτς. Ο Γεωργιάδης επιστρέφει, επομένως η θέση του αριστερού χαφ μοιάζει λογικό να προτιμηθεί αντί του Ρομπέρ, με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου